Домашня панакота: 3 рецепти

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиІталійська кухняДень народження
Smachno.ua підібрав 3 найкращі рецепти популярного італійського десерту — панакоти!
Зберегти в кулінарну книгу

ГОТУЄМО З НАМИ
Такі пироги: 3 рецепта випічки з полуницею

Класична панакота

Інгредієнти:

  • Жирні вершки – 200 гр.
  • Цукор – 1/2 склянки;
  • Ваніль – 1 ч. Л.
  • Желатин – 2 ч.л.
  • Ягоди – для прикраси

Спосіб приготування

У невелику каструлю наливаємо вершки, всипаємо цукор і щіпку ванілі. Ставимо на повільний вогонь і розігріваємо. Желатин розводимо в теплій воді та вливаємо в вершки, добре розмішуємо й знімаємо з вогню. Щоб зробити паннакоту не такою жирною, розведіть вершки невеликою кількістю молока і не додавайте цукор

Розливаємо вершкову суміш по формах і ставимо в холодильник на 2 години. Після перевертаємо панакоту на блюдця, зверху викладаємо ягоди або поливаємо ягідним соусом.

Шоколадна панакота

Інгредієнти:

  • Свіже молоко – 1 стакан
  • Желатин – 20 г
  • Подрібнений цукор – 1/2 стакана
  • Жирні вершки – 500 мл
  • Горький шоколад – 1 плитка
  • Білий шоколад – 1/2 плитки
  • Екстракт ванілі – 5 г
  • Фруктове асорті

Спосіб приготування

В молоко додаємо вершки, желатин, цукор і підігріваємо. Гіркий шоколад розтоплюємо, посипаємо ваніллю і розчиняємо в молоці. Розливаємо готову суміш по формах і ставимо в холодильник на пару годин. Застиглу панакоту перевертаємо і поливаємо топленим білим шоколадом, а також посипаємо фруктами.

ГОТУЄМО З НАМИ
Полунична маргарита (фоторецепт)

Панакота з апельсином

Інгредієнти:

  • Апельсин – 1 шт
  • Жовтки – 2 шт
  • Молоко – 1/2 склянки
  • Подрібнений цукор – 25 г
  • Желатин – 2 ч.л.
  • Кип’ячена вода – 1/2 склянки

Спосіб приготування

Желатин розчиняємо у воді і залишаємо на 5-7 хвилин. Натираємо трохи апельсинової цедри, видавлюємо сік і підливаємо до желатину.

На повільний вогонь ставимо молоко, поступово всипаємо цедру і цукор. Додаємо сік апельсина, жовтки, проварюємо суміш кілька хвилин і прибираємо з вогню. Желатин з апельсиновим соком ставимо на водяну баню і повністю розчиняємо. Змішуємо все і розливаємо по формах, охолоджуємо і перевертаємо.

ГОТУЄМО З НАМИ
Заливний пиріг з полуницею і сметаною

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Київське тістечко – рецепт
Альгамбра — рецепт шоколадного торта
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
Шарлотка на кефірі з яблуками
Ліворнійський яблучний пиріг (фоторецепт)
Яблучний Спас: пиріг з яблуками на 12 защіпок
Лимонний пудинг
Осінній медовик
Шарлотка з чорноплідної горобини
Банановий кекс
Чорне, із зеленим горошком і веганське без молока: 3 рецепти морозива, смак якого вас здивує
Млинці Тірамісу
Торт Наполеон (фоторецепт)
Цукерки з яблук: рецепти приготування в домашніх умовах
Що приготувати з яблук: проста та смачна випічка

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
шарлотка на кефире рецепт
Шарлотка на кефірі з яблуками