Швидка шарлотка з яблуками
Інгредієнти:
- пшеничне борошно – 1 склянка;
- яблуко – 3 шт.;
- цукор – 1 склянка;
- гашена сода – 1/2 ч. л.;
- яйця – 3 шт.;
- кориця мелена – 1 ч. л.
Спосіб приготування
Розігріваємо духовку. Відокремлюємо білки від жовтків. Білки збиваємо в міцну піну міксером, поступово додаючи цукор. Продовження рецепта читайте тут.
Яблучний штрудель з корицею
Інгредієнти:
- листкове тісто — 500 г;
- яблука — 500 г;
- волоські горіхи — 80 г;
- жовток — 1 шт.;
- цукор — 100 г;
- родзинки — 80 г;
- кунжут — 8 г;
- кориця — 8 г.
Спосіб приготування
Очищуємо яблука від шкірки та нарізаємо великими кубиками. Засипаємо яблука цукром і корицею. Добре перемішуємо та залишаємо на 5 хвилин для просочення. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.
Яблучний кекс
Інгредієнти:
- яблука — 300 г;
- цукор — 120 г;
- ваніль — 2 г;
- пекарський порошок — 4 г;
- яйця— 3 шт.;
- вершкове масло — 100 г;
- борошно — 150 г.
Спосіб приготування
Змішуємо борошно, масло, цукор і пекарський порошок. Збиваємо та повільно додаємо яйця у три етапи. Залишаємо тісто на 10-15 хвилин. Продовження рецепта читайте тут.
Яблучні оладки
Інгредієнти:
- яблука – 2 шт.;
- яйця – 2 шт.;
- цукор – 1-2 ст. л.;
- ванільний цукор – за смаком;
- борошно – 0,5-1 склянка;
- сода – на кінчику ножа;
- рослинна олія – для смаження.
Спосіб приготування
Великі яблука без шкірки натираємо на крупній тертці. Додаємо яйця, цукор, ванільний цукор і соду. Все перемішуємо. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.
Яблучні пончики під карамельним соусом
Інгредієнти:
- яблука — 3 шт.;
- борошно — 300 г;
- яйця — 2 шт.;
- цукор — 200 г;
- розпушувач — 5 г;
- кориця — 2 г;
- ванільний цукор — 8 г;
- вершки (33%) — 100 мл;
- вершкове масло — 50 г.
Спосіб приготування
Борошно змішайте з розпушувачем, сіллю і корицею. Яйця збийте з цукром, додайте ванільний цукор і масло. З’єднайте борошно з яєчною сумішшю. Продовження рецепта читайте тут.
ГОТУЄМО З НАМИ
Осіннє меню: 5 рецептів гарбузово-яблучної випічки