Рецепти з яблуками, які відразу захочеться приготувати

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерты
Що приготувати із яблук? Нині це дуже популярне питання. Пропонуємо 5 рецептів з яблуками, які ви точно захочете приготувати. Готуємо швидку шарлотку, штрудель з корицею, оладки, кекс і пончики під карамельним соусом!
Зберегти в кулінарну книгу

Швидка шарлотка з яблуками

Інгредієнти:

  • пшеничне борошно – 1 склянка;
  • яблуко – 3 шт.;
  • цукор – 1 склянка;
  • гашена сода – 1/2 ч. л.;
  • яйця – 3 шт.;
  • кориця мелена – 1 ч. л.

 

Спосіб приготування

Розігріваємо духовку. Відокремлюємо білки від жовтків. Білки збиваємо в міцну піну міксером, поступово додаючи цукор. Продовження рецепта читайте тут.

Яблучний штрудель з корицею

Інгредієнти:

  • листкове тісто — 500 г;
  • яблука — 500 г;
  • волоські горіхи — 80 г;
  • жовток — 1 шт.;
  • цукор — 100 г;
  • родзинки — 80 г;
  • кунжут — 8 г;
  • кориця — 8 г.

 

Спосіб приготування

Очищуємо яблука від шкірки та нарізаємо великими кубиками. Засипаємо яблука цукром і корицею. Добре перемішуємо та залишаємо на 5 хвилин для просочення. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.

Яблучний кекс

Інгредієнти:

  • яблука — 300 г;
  • цукор — 120 г;
  • ваніль — 2 г;
  • пекарський порошок — 4 г;
  • яйця— 3 шт.;
  • вершкове масло — 100 г;
  • борошно — 150 г.

 

Спосіб приготування

Змішуємо борошно, масло, цукор і пекарський порошок. Збиваємо та повільно додаємо яйця у три етапи. Залишаємо тісто на 10-15 хвилин. Продовження рецепта читайте тут.

Яблучні оладки

Інгредієнти:

  • яблука – 2 шт.;
  • яйця – 2 шт.;
  • цукор – 1-2 ст. л.;
  • ванільний цукор – за смаком;
  • борошно – 0,5-1 склянка;
  • сода – на кінчику ножа;
  • рослинна олія – для смаження.

 

Спосіб приготування

Великі яблука без шкірки натираємо на крупній тертці. Додаємо яйця, цукор, ванільний цукор і соду. Все перемішуємо. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.

Яблучні пончики під карамельним соусом

yablochnie-ponchiki-1036-50690

Інгредієнти:

  • яблука — 3 шт.;
  • борошно — 300 г;
  • яйця — 2 шт.;
  • цукор — 200 г;
  • розпушувач — 5 г;
  • кориця — 2 г;
  • ванільний цукор — 8 г;
  • вершки (33%) — 100 мл;
  • вершкове масло — 50 г.

 

Спосіб приготування

Борошно змішайте з розпушувачем, сіллю і корицею. Яйця збийте з цукром, додайте ванільний цукор і масло. З’єднайте борошно з яєчною сумішшю. Продовження рецепта читайте тут.

ГОТУЄМО З НАМИ
Осіннє меню: 5 рецептів гарбузово-яблучної випічки

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці