Як приготувати розумне тістечко: рецепт
- Розтоплюємо вершкове масло і охолоджуємо.
- Яйця поділяємо на білки і жовтки. Жовтки збиваємо з цукром і ванільним цукром до білого кольору. Додаємо охолоджене масло і знову збиваємо.
- Поступово додаємо борошно і добре розмішуємо. Вливаємо тепле молоко і знову добре розмішуємо.
- Окремо збиваємо білки в стійку піну. Додаємо збиті білки до основної маси, перемішуємо і акуратно виливаємо в змащену маслом форму.
- Ставимо в попередньо розігріту до 180 ° С духовку і випікаємо 45 хвилин – годину (в залежності від духовки).
- Коли розумне тістечко повністю охолоне, акуратно проводимо ножем уздовж краю форми і перевертаємо на блюдо. Готове тістечко повинно мати 3 шари: нижній – бісквіт, середній – товстий шар заварного крему, верхній, над кремом – суфле.
Готове тістечко можна прикрасити цукровою пудрою
Читайте також: Кейк попси зі згущеним молоком і шоколадом