Смачне тістечко шу

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиФранцузька кухняДень народження
Французьке тістечко шу можна приготувати і в домашніх умовах. З простих інгредієнтів виходить справжній кулінарний шедевр, а як його зробити, читайте в нашому покроковому рецепті
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Молоко100 мл
Вершки200 мл
Вершкове масло135 г
Цукор50 г
Цукрова пудра30 г
Яйця4 шт
Вода100 мл
Борошно155 г
Лайм1 шт
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Як приготувати профітролі: майстер-клас від Лізи Глинської

Як приготувати тістечко шу: рецепт

Готуємо крем:

  1. До вершків додаємо цедру лайма.
  2. Замотуємо стакан плівкою і ставимо в холодильник мінімум на 1 годину.
  3. Проціджуємо через сито і збиваємо з цукровою пудрою.

Готуємо кракелін:

  1. Змішуємо холодне масло (45 г), борошно (55 г) і цукор (50 г), розгортаємо тонкий пласт між двома листами пергаменту.
  2. За допомогою стаканчика видавлюємо з тіста кола, співмірні з майбутньою булкою «шу».
  3. Знову накриваємо пергаментом і відправляємо в морозильну камеру на 10-15 хвилин.

ГОТУЄМО З НАМИ
Яскравий торт Цифра

Готуємо заварне тісто:

  1. Наливаємо в каструлю молоко (100 мл), воду (100 мл) і масло (90 г), додаємо дрібку солі. Нагріваємо до утворення піни.
  2. Знімаємо з вогню і засипаємо 100 г борошна. Розмішуємо і ставимо назад на вогонь на 5-10 хвилин. Перемішуємо.
  3. У трохи остигле тісто поступово вводимо 4 яйця. Замішуємо тісто.
  4. Готову масу заливаємо в кондитерський мішок і видавлюємо на застелене пергаментом деко кожне тістечко окремо.
  5. Заморожений кракелін розміщуємо зверху грудочок тіста.
  6. Відправляємо в духовку на 15-20 хвилин при 190 ° C. Після сушимо в духовці 10 хвилин при 160 ° C.

Збираємо тістечко шу:

Зрізаємо «шапочку». За допомогою кондитерського мішка з насадкою-зірочкою наповнюємо тістечко готовим кремом. Ставимо шапочку назад.

Тістечко шу, можна, як і еклер, наповнити кремом через невеликий отвір на денці.

ГОТУЄМО З НАМИ
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сливовий пиріг
Паска домашня
Медові млинці
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці