Яблучний штрудель: 3 кращих рецепти

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиАвстрійська кухня
Яблучний штрудель... Що може бути смачніше поєднання ніжного тіста, яблук і кориці. Пропонуємо три рецепти улюбленого австрійського десерту: класичний яблучний штрудель, віденський і швидкий з лаваша.
Зберегти в кулінарну книгу

Швидкий яблучний штрудель

Інгредієнти:

  • Яблука – 3 шт.;
  • Вершкове масло – 80 г;
  • Кориця 1 ч. л.;
  • Цукор – 200 г;
  • Ванільний цукор 1 ч. л.;
  • Лаваш – 1 шт.;
  • Панірувальні сухарі – за смаком;
  • Цукрова пудра – за смаком

Як приготувати яблучний штрудель з лаваша

  1. Яблука очищаємо від шкірки та нарізаємо товстими кільцями, вирізавши серединку.
  2. Перекладаємо яблука в миску, додаємо шматочки вершкового масла, цукор, корицю і ванільний цукор.

Продовження рецепта читайте тут.


Віденський яблучний штрудель

Інгредієнти:

Яблука – 1 кг;
Борошно – 250 г;
Яйце – 1 шт.;
Олія – 2 ст.л.;
Родзинки – 100 г;
Вершкове масло – 100 г;
Панірувальні сухарі – за смаком;
Лимонний сік – за смаком;
Кориця – 1 ст.л.;
Цукор – 100 г;
Вода – 125 мл.

Готуємо тісто для віденського штруделя

1. Змішуємо борошно, рослинне масло, сіль, воду і яйце. Замішуємо тісто 10 хвилин, поки воно не почне відлипати від рук. Скачуємо тісто в кульку і залишаємо на 20-30 хвилин

2. Викладаємо тісто на посипану борошном дошку. Розкачуємо качалкою від середини до країв, поки лист не стане товщиною 2-3 мм. Розтягуємо лист за допомогою рук і ліктів від середини до країв, тримаючи тісто у висячому положенні

3. Розкладаємо тісто на дошці та посипаємо панірувальними сухарями в тому місці, де буде начинка. Все інше змащуємо розтопленим вершковим маслом.

Як приготувати начинку для віденського яблучного штруделя читайте тут.


Яблучний штрудель

Інгредієнти:

  • Листкове тісто – 500 г;
  • Яблука – 500 г;
  • Волоські горіхи – 80 г;
  • Жовток -1 шт .;
  • Цукор – 100 г;
  • Родзинки – 80 г;
  • Кунжут – 8 г;
  • Кориця – 8 г

Покроковий рецепт приготування

1. Очищаємо яблука від шкірки і нарізаємо великим кубиком

2. Засипаємо яблука цукром і корицею. Добре перемішуємо і залишаємо на 5 хвилин для просочення

3. Додаємо родзинки і подрібнені горіхи. гарненько перемішуємо

4. Розкачуємо тісто.

Продовження рецепта читайте тут.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг на 8 березня
Випічка до Дня святого Валентина
Торт на День святого Валентина
Тістечка до Дня святого Валентина
Піца на День святого Валентина
Солодкі ліниві вареники з сиром
Імбирна випічка: 3 рецепти приготування
Ліниві вареники з сиром
Солодкі вареники з сиром
Випічка на Старий Новий рік
Вареники з сирною начинкою
Різдвяні калачі: 3 рецепти
Випічка на Різдво 2019: 3 ідеї
Яблука з медом і горіхами
Шарлотка із чорної смородини

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік