Гуляш у мультиварці

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі стравиУгорська кухня
Гуляш – угорська страва, яка складається із тушкованого м'яса та овочів. Давайте приготуємо смачний гуляш із яловичини в мультиварці
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яловичина вирізна600 г
Томати у власному соку400 г
Цибуля ріпчаста2 шт.
Болгарський перець2 шт.
Олія рослинна2 ст. л.
Часник4 зубчики
Вода80 мл
Сіль за смаком
Перець за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати гуляш у мультиварці  Philips HD 4749

  1. Помийте м’ясо й овочі.
  2. Наріжте м’ясо, цибулю та перець шматочками розміром близько 2,5 см.
  3. Налийте в чашу мультиварки олію, покладіть м’ясо.
  4. Натисніть кнопку «МЕНЮ» і оберіть програму «смажити».

    Аби приготувати 8 порцій, візьміть удвічі більше всіх інгредієнтів і обсмажуйте м’ясо на 15 хвилин довше. Для цього після вибору програми «смажити» натисніть кнопку «ЧАС ГОТУВАННЯ», потім за допомогою кнопок «+» і «–» встановіть потрібний час — 25 хвилин. Стежте, щоб загальний обсяг продуктів не перевищував позначки «MAX» (максимум) на внутрішній стороні чаші.

  5. Натисніть кнопку «СТАРТ/ВИКЛ» та утримуйте її 3 секунди. Не закривайте кришку.
  6. Обсмажуйте м’ясо, періодично помішуючи, впродовж 10 хвилин.
  7. Додайте до м’яса цибулю. Обсмажуйте, періодично помішуючи, впродовж 3 хвилин.
  8. Додайте болгарський перець і воду. Продовжуйте готувати до закінчення програми.
  9. Після закінчення програми додайте цілі або розрізані на 4 частини томати, дрібно нарізаний чи пропущений крізь прес часник, сіль і перець. Перемішайте, закрийте кришку.
  10. Натисніть кнопку «МЕНЮ» і оберіть програму «тушкувати».
  11. Натисніть кнопку «СТАРТ/ВИКЛ» та утримуйте її 3 секунди. Час готування за замовчуванням складає 1 год.

    Найкраще готувати гуляш із яловичої вирізки. Для інших видів яловичини час готування треба збільшити на 10 хвилин.

  12. Після закінчення програми вимкніть мультиварку, розкладіть страву по тарілках і подавайте. Подавати гуляш можна з крупно нарізаною зеленню — петрушкою і кінзою.

ГОТУЄМО З НАМИ
Гуляш: як приготувати

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Борщ без буряка
Пастуший пиріг
Куряча печінка з айвою і шавлією
Польова каша: як приготувати куліш
Котлети із топінамбура
Топінамбур у фритюрі
Брюссельска капуста по-італійськи
Англійське рагу із гарбуза
Печеня із топінамбура (відеорецепт, Все буде добре)
Гречка з грибами та свининою у мультиварці
Фестиваль чебуреків: 3 простих та швидких рецепти
Брюссельська капуста зі свинячим стейком
Макарони з соусом Болоньєзе в мультиварці
Макарони по-флотськи в мультиварці
Стромболі з грибами в мультиварці

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів
рецепт десерта из айвы, рецепт приготовления десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы, состав десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы
Десерт із айви