Овочеве рагу в мультиварці

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі страви
Обід або вечеря, у сімейному колі чи з друзями — овочеве рагу доречне завжди. Особливо його хочеться їсти в холодну пору року. Пропонуємо рецепт дуже смачного овочевого рагу в мультиварці
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Болгарський перець1 шт.
Картопля2 шт.
Морква1 шт.
Помідор3-4 шт.
Баклажан або кабачок1-2 шт.
Цибуля ріпчаста1/2 частина
Часник3 зубчики
Олія рослинна1 ст. л.
Лаврове листя3 шт.
Сіль за смаком
Перець за смаком
Зелень за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати овочеве рагу в мультиварці Philips HD4749

  1. Наріжте цибулю і моркву кубиками зі стороною 1 см, а інші овочі — шматочками розміром близько 3 см.
  2. Насухо витріть чашу зовні та помістіть її до мультиварки. Підключіть мультиварку до електромережі.
  3. Налийте в чашу олію, покладіть цибулю і моркву. Закрийте кришку до клацання.
  4. Натисніть кнопку «МЕНЮ» і оберіть програму «рагу» (на передній панелі заблимає індикація «рагу»).
  5. Натисніть кнопку «ЧАС ГОТУВАННЯ», потім за допомогою кнопок «+» і «–» встановіть час 1 годину.
  6. Натисніть кнопку «СТАРТ/ВИКЛ» і утримуйте її 3 секунди. Почнеться виконання програми.
  7. Через 10 хвилин додайте інші інгредієнти (окрім часнику). Закрийте кришку та продовжуйте готувати.

    Для надання більш яскравого аромату додайте під час готування трохи розмарину, чебрецю або сушеної зелені до страви. А свіжу зелень додавайте тільки до готової страви, щоб вона не втратила колір і смак.

  8. За 3 хвилини до закінчення програми додайте цілі зубчики часнику.
  9. Після закінчення програми пролунає кілька сигналів, мультиварка перейде до режиму підігрівання. На дисплеї відобразиться час підігрівання. Щоб вимкнути підігрівання, натисніть кнопку «ПІДІГРІВ». Відключіть мультиварку від електромережі, відкрийте кришку, дістаньте чашу.
  10. Додайте рубану зелень, дайте страві трохи настоятися, потім розкладіть її по тарілках і подавайте. Готове рагу можна полити сметаною, посипати сиром або доповнити шматочком вершкового масла.

Овочеве рагу з густим соусом — ідеальне доповнення до рису або пасти. Чудовий соус виходить із рубаних томатів у власному соку: приправте їх сухими спеціями (чебрець, розмарин, орегано, базилік, мускатний горіх), додайте трохи бальзамічного оцту, часнику та дрібку цукру.

ГОТУЄМО З НАМИ
Швидке рагу з кабачками

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Курячий сальтисон у мультиварці
Скумбрія, запечена з овочами в мультиварці
Медовик у мультиварці-скороварці
Кролик у сметанному соусі в мультиварці
Холодець у мультиварці
Курка в медовому соусі в мультиварці-скороварці
Лосось з цукіні у вершковому соусі в мультиварці
Гриби зі сметаною в мультиварці
Кролик у гірчичному соусі в мультиварці
Стромболі з грибами в мультиварці
Яблучний пиріг у мультиварці-скороварці
Лазанья у мультиварці
Кекс з сухофруктами в мультиварці
Морс із журавлини в мультиварці
Суп-пюре із гарбуза в мультиварці

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт салата гранатовый браслет с яблоком, рецепт приготовления салата гранатовый браслет с яблоком, как приготовить салат гранатовый браслет с яблоком, состав салата гранатовый браслет с яблоком, как приготовить салат гранатовый браслет с яблоком
Салат Гранатовий браслет з яблуком
рецепт салата оливье, рецепт приготовления салата оливье, как приготовить салат оливье, состав салата оливье, как приготовить салат оливье
Класичний олів’є