Макарони з соусом Болоньєзе в мультиварці

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі стравиІталійська кухня
Макарони з соусом Болоньєзе – одна із найвідоміших італійських страв. Вона набула популярності завдяки яскравому поєднанню смаків, ситності та простому приготуванню. Пропонуємо рецепт знаменитої страви в мультиварці
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
М'ясний фарш250 г
Макарони250 г
Консервовані помідори400 г
Цибуля ріпчаста1 шт.
Морква1 шт.
Селера (стебло)1 шт.
Вода2 л
Вино червоне100 мл
Олія оливкова (соняшникова)1 ст. л.
Томатна паста2 ст. л.
Часник1 зубчик
Сир твердий за смаком
Сіль, перець за смаком
Спеції за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати макарони з соусом Болоньєзе в мультиварці Philips HD4749

  1. Налийте 2 л води в чашу мультиварки, закрийте кришку. Натисніть кнопку «МЕНЮ» і оберіть програму «паста». Натисніть кнопку «ЧАС ГОТУВАННЯ», потім за допомогою кнопок «+» і «–» встановіть час 10 хвилин. Натисніть кнопку «СТАРТ/ВИКЛ» і утримуйте її 3 секунди.
  2. Щойно вода закипить, пролунає кілька сигналів. Відкрийте кришку, покладіть до чаші макарони. Натисніть кнопку «МЕНЮ» для продовження програми.
  3. Варіть макарони з відкритою кришкою, періодично помішуючи.
  4. Після закінчення програми перекладіть макарони до окремого посуду та промийте холодною водою, щоб вони не переварилися.
  5. Дрібно наріжте цибулю, часник і селеру. Натріть моркву на дрібній тертці.
  6. Налийте в чашу олію, додайте цибулю, моркву та селеру. Натисніть кнопку «МЕНЮ» і оберіть програму «смажити». Натисніть кнопку «ЧАС ГОТУВАННЯ», потім за допомогою кнопок «+» і «–» встановіть час 25 хвилин. Натисніть кнопку «СТАРТ/ВИКЛ» і утримуйте її 3 секунди. Не закривайте кришку.
  7. Обсмажуйте овочі 5 хвилин, потім додайте фарш і готуйте ще 10 хвилин, періодично помішуючи.
  8. Додайте 50 мл води, томатну пасту, вино, нарізані помідори із соком, сіль, перець і спеції. Перемішайте та продовжуйте готувати, періодично помішуючи.
  9. За 3 хвилини до закінчення програми покладіть до чаші відварені макарони, щоб вони ввібрали соус і прогрілися.
  10. Після закінчення програми вимкніть мультиварку, розкладіть страву по тарілках, посипте тертим сиром і подавайте.

ГОТУЄМО З НАМИ
Паста Болоньєзе з болгарським перцем

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Морс із журавлини в мультиварці
Гречка з грибами та свининою у мультиварці
Макарони по-флотськи в мультиварці
Стромболі з грибами в мультиварці
Овочеве рагу в мультиварці
Розсипчастий рис у мультиварці
Кефір у мультиварці
Кролик у гірчичному соусі в мультиварці
Броколі на пару в мультиварці
Лосось з цукіні у вершковому соусі в мультиварці
Гриби зі сметаною в мультиварці
Форель на пару в мультиварці
Курячий сальтисон у мультиварці
Варені яйця в мультиварці: 3 способи
Кекс з сухофруктами в мультиварці

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів