Кассуле від Євгена Клопотенко (фоторецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Французька кухня
Кассуле - це французька класика. Проста, ситна та дуже смачна страва. У старій Франції його подавали у великих глиняних мисках під назвою cassole - так страву і назвали. Радимо вам теж взяти миски побільше - спробуєте цю квасоляну юшку з м'ясом і обов'язково захочеться добавки. Рецепт смачного кассуле в авторській інтерпретації від переможця кулінарного шоу «МастерШеф-5» Євгена Клопотенко
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Квасоля біла, відварена400 г
Квасоля червона, відварена400 г
Свинячі ребра500 г
Сало150 г
Паприка1 ст.л.
Цибуля1 шт.
Часник1 зубчик
Перець чилі за смаком
Сіль за смаком
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Печеня з курки в горщиках (фоторецепт)

Як приготувати кассуле

Продукти для приготування кассуле

1. Сало ріжемо великими шматками й обсмажуємо в гусятниці або на сковорідці

ГОТУЄМО З НАМИ
Свинячі ребра-барбекю (фоторецепт)

2. Свинячі реберця відокремлюємо один від одного, зрізаємо зайвий жир

3. Додаємо порізану цибулю, обсмажуємо

4. Додаємо роздавлений зубчик часнику, свинячі реберця, солимо, перчимо і все злегка обсмажуємо

ГОТУЄМО З НАМИ
Рагу по-іспанськи в мультиварці

5. Викладаємо свинячі реберця, сало і цибулю в форму для запікання, додаємо маленький шматочок чилі

6. Квасолю відварюємо до напівготовності та викладаємо зверху на реберця – квасоля повинна повністю покрити м’ясо

Квасоля для кассуле можна брати тільки білу, але з квасолею двох сортів – білої і червоної – ця страва буде ще смачнішою

ГОТУЄМО З НАМИ
Лобіо

7. Додаємо паприку

8. Багет ріжемо, викладаємо шматочки багета по периметру форми

Замість багета можна взяти український хліб

9. Додаємо пару гілочок петрушки і ставимо кассуле в духовку, розігріту до 180 ° С. Запікаємо 50 хвилин.

Кассуле готове, смачного!

Дякуємо за рецепт Євгену Клопотенко

ГОТУЄМО З НАМИ
Реберця в пергаменті під соусом «барбекю»: рецепт приготування

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Шашлик в гранатовому соку
Як приготувати шашлик
Вечеря на День матері
Шашлик по-карськи
Шашлик з баранини
Пісні другі страви
Млинці з м’ясом
Страви з овочевої суміші
Заморожені овочі в духовці
Рагу із заморожених овочів
Вареники з картоплею
Щедра кутя
Вареники
Різдвяна кутя
Кутя (фоторецепт)


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці