Свинячі ребра з вишневим соусом від Ектора Хіменеса-Браво (Все буде добре) (відео)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі страви
Соковиті і ніжні свинячі реберця в кисло-солодкому вишневому соусі від кухаря міжнародного класу Ектора Хіменес-Браво
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Цибуля1 шт
Морква1 шт
Вино сухе червоне2 ст.л.
Мед2 ст.л.
Соєвий соус2 ст.л.
Свинина800 г
Вишня800 г
Додати в список покупок

Приготування вишневого соусу

ГОТУЄМО З НАМИ
Соус із червоних порічок

1. Пательню ставимо на вогонь і розігріваємо.

2. Вишні викладаємо на суху пательню і чекаємо, поки вони пустять сік.

3. Додаємо соєвий соус, мед і вино.

4. Готуємо соус на повільному вогні 7 хвилин.

Приготування свинячих реберець

1. Очищаємо ребра від жиру, залишивши на м’ясі тільки невелику жирову просмужку.

2. Ребра солимо і перчимо, добре втираючи спеції в м’ясо.

3. Поки м’ясо маринується, доводимо до кипіння воду.

4. Додаємо в неї нарізані великими шматочками моркву і цибулю, кип’ятимо хвилину і закладаємо в бульйон м’ясо. Варимо 10 хвилин.

5. Обсмажуємо ребра з одного боку на пательні-гриль, щоб на них вийшли гарні рум’яні смужки.

6. Ще раз солимо і перчимо, так як після варіння смак спецій стає не таким помітним.

7. Заливаємо реберця соусом і варимо, періодично перевертаючи, поки соусу в пательні практично не залишиться.

8. Реберця готові, коли на м’ясі з’явиться карамельна скоринка.

Подача і сервіровка реберець

Реберця викладаємо на тарілку, посипаємо рубаним зеленою цибулею і прикрашаємо вишнями з соусу.

Тонкощі приготування реберець від Ектора

  • Не варіть м’ясо у звичайній воді. Завжди додавайте в неї трохи овочів – так смак м’яса вийде більш насиченим.
  • Щоб на ребрах взагалі не залишилося жиру, потрібно їх зачистити від сала і відварити.
  • Якщо на реберцях не з’являэться карамельний блиск, посипте їх невеликою кількістю цукру і смажте, поки він не розплавиться.
  • Свіжі вишні можна замінити замороженими (на 800 г свіжих вишень – 200 г заморожених).

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вечеря на День матері
Шашлик по-карськи
Шашлик з баранини
Пісні другі страви
Млинці з м’ясом
Страви з овочевої суміші
Заморожені овочі в духовці
Рагу із заморожених овочів
Вареники з картоплею
Щедра кутя
Вареники
Різдвяна кутя
Кутя (фоторецепт)
Кутя із пшениці
Кутя із рису з маком

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік