Свинячі ребра з вишневим соусом від Ектора Хіменеса-Браво (Все буде добре) (відео)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі страви
Соковиті і ніжні свинячі реберця в кисло-солодкому вишневому соусі від кухаря міжнародного класу Ектора Хіменес-Браво
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Цибуля1 шт
Морква1 шт
Вино сухе червоне2 ст.л.
Мед2 ст.л.
Соєвий соус2 ст.л.
Свинина800 г
Вишня800 г
Додати в список покупок

Приготування вишневого соусу

ГОТУЄМО З НАМИ
Соус із червоних порічок

1. Пательню ставимо на вогонь і розігріваємо.

2. Вишні викладаємо на суху пательню і чекаємо, поки вони пустять сік.

3. Додаємо соєвий соус, мед і вино.

4. Готуємо соус на повільному вогні 7 хвилин.

Приготування свинячих реберець

1. Очищаємо ребра від жиру, залишивши на м’ясі тільки невелику жирову просмужку.

2. Ребра солимо і перчимо, добре втираючи спеції в м’ясо.

3. Поки м’ясо маринується, доводимо до кипіння воду.

4. Додаємо в неї нарізані великими шматочками моркву і цибулю, кип’ятимо хвилину і закладаємо в бульйон м’ясо. Варимо 10 хвилин.

5. Обсмажуємо ребра з одного боку на пательні-гриль, щоб на них вийшли гарні рум’яні смужки.

6. Ще раз солимо і перчимо, так як після варіння смак спецій стає не таким помітним.

7. Заливаємо реберця соусом і варимо, періодично перевертаючи, поки соусу в пательні практично не залишиться.

8. Реберця готові, коли на м’ясі з’явиться карамельна скоринка.

Подача і сервіровка реберець

Реберця викладаємо на тарілку, посипаємо рубаним зеленою цибулею і прикрашаємо вишнями з соусу.

Тонкощі приготування реберець від Ектора

  • Не варіть м’ясо у звичайній воді. Завжди додавайте в неї трохи овочів – так смак м’яса вийде більш насиченим.
  • Щоб на ребрах взагалі не залишилося жиру, потрібно їх зачистити від сала і відварити.
  • Якщо на реберцях не з’являэться карамельний блиск, посипте їх невеликою кількістю цукру і смажте, поки він не розплавиться.
  • Свіжі вишні можна замінити замороженими (на 800 г свіжих вишень – 200 г заморожених).

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Брюссельська капуста по-італійськи
13 рецептів картоплі в духовці
Піца народів світу
Аранчіні — простий рецепт
Тефтелі із фаршу Асорті
Рибні котлети — відеорецепт приготування
Котлета по-київськи — рецепт від експертів Все буде добре
Курячі котлети
Як приготувати фрикадельки з підливою
Кус-кус — ТОП-3 рецепти з м’ясом
Бефстроганов — рецепт приготування
Самса з м’ясом — простий рецепт
Квашена капуста по-румунськи
Пальчики — рецепт м’ясних рулетів
Фуа-гра — рецепт приготування

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо