Відбивна зі свинини в класичній паніровці


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів



Правильно приготувати відбивну - це ціле мистецтво! Рецепт відбивної зі свинини читайте на Smachno.ua

Знайти рецепт із моїх продуктів

Складові
Свиняча шийка500г
Ріпчаста цибуляза смаком
Вершкове маслоза смаком
Яйцяза смаком
Часникза смаком
Чорний перецьза смаком
Сільза смаком
Додати в список покупок

Як приготувати відбивну: рецепт

  1. М’ясо нарізаємо пластами 1,5 см, перчимо.
  2. Подрібнюємо зубчик часнику, тонко шаткуємо цибулю.
  3. Відправляємо м’ясо в харчовий пакет, обкладаємо сумішшю цибулі та часнику, відбиваємо до товщини в 1 сантиметр.
  4. Даємо відбивним полежати близько 15 хвилин, потім солимо.
  5. Для панірування – збиваємо яйце з сіллю. Окремо просіюємо на тарілку борошно.
  6. Нагріваємо пательню, розігріваємо топлене вершкове масло. Вмочуємо відбивну в борошні, потім в яйці, потім знову в борошні. Відправляємо в пательню і смажимо на сильному вогні близько трьох хвилин з кожного боку.

Читайте також: Свинина з яблуками



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Курячий мус з кабачками (Все буде добре, відеорецепт)
Соте із кабачків (Все буде добре, відеорецепт)
Бурані із курки зі спаржевою квасолею (фоторецепт)
Спаржа з рисом
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Галушки з бринзи
Гречаники з м’ясом
Вареники з вишнею
Кабачковий торт
Кролик у вершках від Тетяни Литвинової (фоторецепт)
Оригінальні човники з кабачків з бринзою
Святкова курка, запечена на мангалі
Молодий зелений горошок, обсмажений з цибулею
Котлети з кабачків
Запіканка з молодої картоплі з яблуками (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт икры из кабачков, рецепт приготовления кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру рецепт, состав кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру
Кабачкова ікра як у магазині
як приготувати салат з черешнею, полуницею і куркою
Салат з черешнею, полуницею і куркою