Як приготувати відбивну: рецепт
- М’ясо нарізаємо пластами 1,5 см, перчимо.
- Подрібнюємо зубчик часнику, тонко шаткуємо цибулю.
- Відправляємо м’ясо в харчовий пакет, обкладаємо сумішшю цибулі та часнику, відбиваємо до товщини в 1 сантиметр.
- Даємо відбивним полежати близько 15 хвилин, потім солимо.
- Для панірування – збиваємо яйце з сіллю. Окремо просіюємо на тарілку борошно.
- Нагріваємо пательню, розігріваємо топлене вершкове масло. Вмочуємо відбивну в борошні, потім в яйці, потім знову в борошні. Відправляємо в пательню і смажимо на сильному вогні близько трьох хвилин з кожного боку.