Як замаринувати шашлик в гранатовому соку?
- М’ясо миємо й нарізаємо великими кубиками.
- Цибулю ріжемо великими півкільцями.
- М’ясо та цибулю кладемо в каструлю та ретельно перемішуємо.
- Зверху посипаємо перцем, сіллю, спеціями, розмарином і зеленню.
- Заливаємо все гранатовим соком, перемішуємо, накриваємо м’ясо тарілкою, зверху ставимо вантаж -марінад повинен повністю покрити м’ясо.
- Залишаємо м’ясо маринуватися на кілька годин.
Нанизуємо мариноване м’ясо на шампури й обсмажуємо на гарячому вугіллі до готовності.
Читайте також:
Як маринувати різні види м’яса? (Все буде добре) (відеопорада)