Читайте також: Печінковий торт
Спосіб приготування печінкових котлет:
- Добре помийте печінку, потім дайте їй висохнути
- Наріжте печінку і цибулю невеликими шматками і змішайте
- Пропустіть суміш через м’ясорубку, додайте яйце, вершки, сіль і добре перемішайте до однорідної маси
- Додайте борошно і ще раз перемішайте
- Розігрійте сковороду і налийте в неї масло. За допомогою ложки сформуйте з печінкового фаршу котлети і викладіть на сковороді
- Смажити котлети краще на середньому вогні, у міру необхідності доливайте масло. Кожну сторону котлети потрібно обсмажувати близько трьох хвилин
- Після того як всі котлети будуть готові, складіть їх в каструлі і залийте її 50 мл. окропу. Накрийте каструлю кришкою і поставте на слабкий вогонь
- Через 5 хвилин, каструлю з печінковими котлетами можна зняти