Вечеря на День матері

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі стравиДень матері
Готові дивувати ваших мам? Давайте приготуємо смачну вечерю для найріднішої
Зберегти в кулінарну книгу

М’ясо по-французьки з ананасами

Інгредієнти:

  • куряче філе — 4 шт.;
  • цибуля ріпчаста — 2 шт.;
  • майонез — 250 г;
  • олія рослинна — 2 ст. л.;
  • сир (твердий) — 300 г ;
  • ананаси — 150 г;
  • оцет – за смаком;
  • сіль і перець – за смаком.

 

Спосіб приготування

Куряче філе розрізаємо (уздовж) на дві частини та злегка відбиваємо (курятина не повинна втратити форму!), посипаємо сіллю і перцем. Цибулю (вона повинна бути соковитою) очищуємо та нарізаємо кільцями. Потім кільця цибулі маринуємо: кладемо їх у тарілку середньої глибини та заливаємо невеликою кількістю оцту (яблучним або виноградним) і такою ж кількістю води. Залишаємо цибулю на 10-15 хвилин. Деко змащуємо рослинною олією, викладаємо на нього м’ясо, зверху на м’ясо — мариновану цибулю, майонез, ананаси або печериці, а потім посипаємо все натертим на крупну тертку сиром. Відправляємо м’ясо запікатися у духовку (15-20 хвилин), розігріту до 160 ° C.

Млинці з куркою та перцем, запечені в духовці

Інгредієнти:

  • томати консервовані – 300 г;
  • куряче філе – 300 г;
  • сир твердий – 100 г;
  • крохмаль – 50 г;
  • болгарський перець – 2 шт.;
  • часник – 1 зубчик;
  • борошно – 1 ст. л.

 

Спосіб приготування

Болгарський перець очищуємо від насіння і нарізаємо соломкою. Цибулю і часник дрібно нарізаємо. Обсмажуємо овочі та часник на суміші рослинної та оливкової олій. Зменшуємо вогонь і томимо овочі на середньому вогні 5 хвилин. Додаємо нарізану кубиками курячу грудку та томати. Тушкуємо 15 хвилин. Продовження рецепта читайте тут.

Жульєн з куркою

рецепт c видео Овощного жульена, рецепт приготовления Овощного жульена с видео, как приготовить Овощной жульен рецепт с видео, состав Овощного жульена, как приготовить Овощной жульен

Інгредієнти:

  • куряче філе – 500 г;
  • печериці – 300 г;
  • цибуля – 200 г;
  • твердий сир – 200 г;
  • вершки – 300 мл.

 

Спосіб приготування

Куряче філе відварюємо та дрібно нарізаємо, також нарізаємо цибулю і гриби. Обсмажуємо цибулю і грибина олії до тих пір, поки не википить вся рідина. Щоб дізнатися рецепт жульєну повністю, читайте тут.

ГОТУЄМО З НАМИ
Фарширована курка: 5 кращих рецептів

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Шашлик по-карськи
Шашлик з баранини
Пісні другі страви
Млинці з м’ясом
Страви з овочевої суміші
Заморожені овочі в духовці
Рагу із заморожених овочів
Вареники з картоплею
Щедра кутя
Вареники
Різдвяна кутя
Кутя (фоторецепт)
Кутя із пшениці
Кутя із рису з маком
М’ясна тарілка: рецепти домашньої буженини, м’ясного рулету і балику

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік