Як приготувати заморожені овочі в духовці
- Розморожуємо овочі.
- Кип’ятимо воду, солимо її і відварюємо овочі до напівготовності — для стручкової квасолі досить 2-3 хвилин, для капусти — по 2 хвилини після закипання. Проварені овочі ловимо шумівкою і відразу ж складаємо в форму для запікання.
- Збиваємо яйця зі сметаною, майонезом, сіллю і перцем за смаком.
- Розігріваємо духовку до 180 градусів.
- Рівномірно заливаємо овочі яєчною сумішшю і ставимо форму з овочами в духовку на 15 хвилин.
- Натираємо сир на дрібній тертці. Через 15 хвилин посипаємо овочі сиром і кладемо назад в духовку на 10 хвилин.
ГОТУЄМО З НАМИ
Що приготувати із заморожених овочів: ТОП-5 оригінальних рецептів