Солоні пироги з овочами: 5 рецептів

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі страви
Готуємо пиріг з капустою, томатний пиріг, цибулевий пиріг з плавленим сиром, пиріг із гарбуза та киш з цукіні та помідорами
Зберегти в кулінарну книгу

Пиріг з капустою

Інгредієнти:

  • капуста – 500 г;
  • кефір – 375 мл;
  • вершкове масло – 100 г;
  • борошно – 320-400 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • кукурудзяне борошно – 30 г;
  • кріп – 5 гілочок;
  • петрушка – 5 гілочок;
  • часник – 1 зубчик.

 

Спосіб приготування

Приготуйте начинку. Капусту наріжте на квадратики 1,5х1,5 см. Відваріть її у молоці протягом 5 хвилин. Висипте на сито, щоб стекло молоко. Продовження рецепта читайте тут.

Томатний пиріг

Інгредієнти:

  • тісто листкове – 250 г;
  • сир сулугуні – 300 г;
  • баклажани – 3 шт.;
  • помідори – 700 г;
  • перець болгарський – 100 г;
  • чебрець – за смаком.

 

Спосіб приготування

Розкачуємо тісто в тонкий пласт і вистилаємо дно форми для випічки. Прибираємо зайве тісто. Рівним шаром викладаємо на тісто тертий сир. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.

Цибулевий пиріг з плавленим сиром

Інгредієнти:

  • борошно – 250 г;
  • масло вершкове – 125 г;
  • сметана – 3 ст. л.;
  • цибуля – 2 шт.;
  • яйця – 3 шт.;
  • плавлений сир – 2 шт.;
  • базилік – за смаком.

 

Спосіб приготування

Для тіста змішуємо просіяне борошно з вершковим маслом і перетираємо в крихту. Додаємо сметану, соду та сіль. Замішуємо тісто, загортаємо його в харчову плівку та кладемо на 30 хвилин у холодильник. Продовження рецепта читайте тут.

Пиріг із гарбуза

Інгредієнти:

  • борошно – 6-7 ст. л.;
  • вершкове масло – 100 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • мед – 2-4 ст. л.;
  • гарбуз – 500 г;
  • вершкове масло – 50 г;
  • яйця – 3 шт.;
  • кориця – дрібка.

Спосіб приготування

Готуємо тісто: борошно просіваємо разом з сіллю, додаємо нарізане невеликими шматочками масло, перетираємо руками борошно з маслом в крихту, додаємо яйце та замішуємо гладке тісто. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут

Кіш з цукіні та помідорами

Інгредієнти:

  • листкове тісто – 1 упаковка;
  • цукіні – 2 шт.;
  • помидори черрі – 150 г;
  • кисломолочний сир – 100 г;
  • яйця – 3 шт.;
  • тертий сир «Гауда» – 100 г;
  • вершки – 200 мл;
  • базилік – за смаком.

 

Спосіб приготування

Розморожуємо листкове тісто. Помідори миємо під холодною проточною водою, висушуємо та нарізаємо на 2 частини. Продовження рецепта читайте тут.

ГОТУЄМО З НАМИ
Пироги з капустою: 5 рецептів

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Шашлик в гранатовому соку
Як приготувати шашлик
Вечеря на День матері
Шашлик по-карськи
Шашлик з баранини
Пісні другі страви
Млинці з м’ясом
Страви з овочевої суміші
Заморожені овочі в духовці
Рагу із заморожених овочів
Вареники з картоплею
Щедра кутя
Вареники
Різдвяна кутя
Кутя (фоторецепт)


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці