Сливовий соус з розмарином

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Сливовий соус з томатами та прянощами — ідеальне доповнення до шашлику або будь-якого м'яса. Рецепт від Євгена Клопотенко
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Сливи200 г
Помідори200 г
Розмарин2 гілочки
Духмяний перець мелений0.5 ч.л.
Лавровий листок2 шт
Крохмаль0.5 ст.л.
Перець чилі мелений за смаком
Олія за смаком
Сіль за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати сливовий соус з розмарином:

  • Нарізаємо помідори та очищені від кісточок сливки кубиками, перемішуємо, і ставимо на невеликий вогонь.
  • Тушимо на олії, поки інгредієнти не стануть м’якими.
  • Додаємо у суміш розмарин, лавровий листок, духмяний перець або перець чилі. Солимо.
  • Доводимо соус до закипання.
    ГОТУЄМО З НАМИ
    Ткемалі — рецепт сливового соусу
  • Виймаємо з соусу лавровий листок і подрібнюємо суміш у блендері, поки вона не набуде однорідної консистенції.
  • Розчиняємо крохмаль у невеликій кількості води і додаємо в соус.
  • Варимо на маленькому вогні, поки не загустішає.
  • Сливовий соус з розмарином готовий!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Імбирний оцет
5 кращих соусів Італії
Домашній майонез: 5 простих рецептів
Соус Болоньєзе
Соуси з грибів: 3 простих рецепта
Грузинські соуси зі слив: ткемалі, сацебелі, тклапі
Грибний соус
Соус із білих грибів до риби (Все буде добре)
Аджика на зиму: сливова, з баклажанами, класичний рецепт
Кетчуп як в магазині
Томатний соус на зиму: кращі рецепти
Аджика (фоторецепт)
Домашній кетчуп з томатної пасти
Сацебелі по-імеретинськи (фоторецепт)
Соуси зі слив на зиму: ТОП-5 рецептів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)