Як готувати гарбузовий суп з квасолею
- Квасолю і помідори перебиваємо в блендері в пюре
- Дрібно нарізаємо цибулю і цибулю шалот. Злегка обсмажуємо овочі в сотейнику. Додаємо томатно-квасолеве пюре, кмин і тушкуємо хвилину
- Вливаємо херес і тушкуємо до випаровування алкоголю. Додаємо подрібнений часник
- Гарбуз перебиваємо в блендері в пюре. Додаємо гарбузове пюре до решти інгредієнтів, вливаємо бульйон і варимо на невеликому вогні, постійно помішуючи, протягом 25 хвилин
- Нарізаємо тонкими скибочками шинку. Додаємо її в суп. Вливаємо оцет, проварюємо суп ще 5 хвилин і знімаємо з вогню
- Подаємо суп зі сметаною і гарбузовим насінням