Як приготувати холодний борщ з квасолею:
- Буряк промиваємо, ставимо варитися з додаванням оцту, не очищаючи.
- Знімаємо з вогню, чистимо, нарізаємо соломкою.
- Картоплю варимо, чистимо, нарізаємо кубиками.
- Капусту шаткуємо, варимо в невеликій кількості води, проціджуємо через сито.
- Відварюємо квасолю.
ГОТУЄМО З НАМИ
Борщ у мультиварці - Потім підготовлені овочі і квасолю кладемо в хлібний квас, додаємо дрібно нарізаний білок, зелену цибулю та кріп.
- Після цього заправляємо борщ вареними жовтками, розтертими з цукром, а також сіллю та сметаною.
- Даємо страві настоятися протягом 10 хвилин .
- Борщ подаємо обов’язково холодним.
Холодний борщ з квасолею готовий!
Дивіться також як приготувати справжній борщ.