Солянка збірна м’ясна

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Перші стравиРосійська кухня
Збірна м'ясна солянка — класична страва російської кухні. По суті, це наваристий м'ясний суп, який готується із декількох видів м'яса з додаванням солоних огірків, маслин, лимона та петрушки. Це незмінні інгредієнти класичного рецепту.
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
М'ясні продукти (шинка, ковбаса, сосиски)350 г
Індичка (ніжки)2 шт.
Томатна паста1,5 ст. л.
Солоні огірки4 шт.
Каперси50 г
Чорні маслини100 г
Лимон1 шт.
Чорний перець горошком4 шт.
Лавровий лист3 шт.
Петрушка (зелень)10 г
Морква1 шт.
Цибуля ріпчаста3 шт.
Сіль за смаком
Перець за смаком
Сметана за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати солянку збірну м’ясну

  1. Індичку промиваємо, заливаємо водою (1,5 л), додаємо до неї моркву та цибулю (1 шт.), попередньо їх очистивши, а потім ставимо каструлю на вогонь. Коли вода закипить, вогонь зменшуємо, додаємо сіль і продовжуємо варити 40 хвилин, не забуваючи знімати шумівкою піну.
  2. Після 25 хвилин додаємо чорний перець горошком, лаврове листя, петрушку і варимо до готовності.
  3. Бульйон проціджуємо, овочі та спеції викидаємо, а з готових ніжок індички знімаємо м’ясо та нарізаємо його шматочками середнього розміру.
  4. Цибулю (2 шт.) очищуємо від лушпиння, шаткуємо й обсмажуємо до золотистого кольору на рослинній олії.
  5. М’ясні продукти нарізаємо середніми шматочками, обсмажуємо близько 5 хвилин з цибулею. Потім додаємо томатну пасту, попередньо розведену в половині склянки бульйону, і тушимо близько 5 хвилин.
  6. Додаємо в бульйон огірки, нарізані тонкою соломкою, маслини, каперси, м’ясну заправку, доводимо до кипіння і варимо на маленькому вогні 10 хвилин. Потім солянку накриваємо кришкою і залишаємо на якийсь час, щоб вона настоялася.
  7. Розкладаємо м’ясо індички по тарілках і вкладаємо в кожну з них скибочки лимона.

Додаємо до солянки сметану за смаком.

ГОТУЄМО З НАМИ
Солянка з ковбасою

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Суп із редиски
Суп з потрухами
Суп Каструлька із морепродуктів
Суп з квасолею і мідіями
Розсольник з куркою
3 рецепти азіатських супів, які ви можете приготувати вдома
Пісний борщ
Пісний суп з грибами на мигдальному молоці
Грибний суп: вегетаріанський рецепт
Смачно по-домашньому: 5 рецептів борщу
Гарбузовий суп — рецепт покроковий
Суп-пюре із гарбуза в мультиварці
Гарбузовий суп з квасолею (Все буде добре) (відеорецепт)
Улюблена солянка: 5 рецептів
Гуляш — рецепт від експертів Все буде добре

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками