Покроковий рецепт приготування молодих овочів з фореллю під соусом шампань
ГОТУЄМО З НАМИ
Лазанья з кабачків
- Вимочіть у воді молоду картоплю впродовж 30 хв., а потім відваріть до готовності. Підсмажте на олії розрізану вздовж бебі-моркву. Додайте відварену картоплю, подрібнену петрушку, посоліть та перемішайте.
- Натріть на дрібну тертку запечений буряк. Наріжте цукіні «локшиною» та замаринуйте у суміші оливкової олії, солі, перцю та лимонного соку.
- Приготуйте рибу: філе форелі посоліть, змастіть олією та запечіть у духовці впродовж 20 хв. Потім розділіть рибу на волокна.
- Приготуйте сирні кошики: змішайте терті сири гауду та пармезан, додайте крохмаль та сушений часник, перемішайте. Виріжте з пергаменту круг, викладіть його на сковорідку, змастіть олією. Викладіть на пергамент сирний мікс та дочекайтеся, поки сир розплавиться. Потім перекладіть сир на перевернуту склянку пергаментом донизу та сформуйте кошик. Залиште остигати.
- Приготуйте соус «Шампань»: доведіть до кипіння шампанське та проваріть 1 хв. на повільному вогні. Додайте тертий корінь імбиру, подрібнені томати без шкірки. Посоліть і додайте цукор. Потім, помішуючи, додайте вершки. Уварюйте масу на повільному вогні 15 хв. до консистенції сметани.
- Сформуйте страву: викладіть у кулінарне кільце шарами буряк, рибу, крем-сир, змішаний з подрібненим кропом. Зніміть кільце, зверху поставте сирний кошик. У кошик покладіть по 3 смужки замаринованого цукіні та картоплю з морквою, полийте соусом. Прикрасьте страву паростками мікро-зелені.
Дивіться відеорецепт приготування кабачкових равіолі від Все буде смачно
Дивіться онлайн 10 страв з сезонних овочів. Частина 2