Молоді овочі з фореллю під соусом шампань. 10 страв з молодих овочів. 3 місце

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі страви
Ніжні молоді овочі з фореллю під соусом шампань - вишукана страва з весняних продуктів, смак якої розкривається поступово. Насолодіться ідеальним поєднанням інгредієнтів
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Молода картопля3 шт
Молодий цукіні1 шт
Морква-бебі9 шт
Молодий запечений буряк2 шт
Помідор1 шт
Форель (філе)200 г
Крем-сир300 г
Пармезан100 г
Сир гауда100 г
Шампанське250 мл
Вершки100 мл
Лимон1 шт
Корінь імбиру3 см
Соняшникова олія43 мл
Оливкова олія40 мл
Кукурудзяний крохмаль40 г
Петрушка3 гілочки
Кріп3 гілочки
Паростки гороху (мікрогрін)50 г
Сіль16 г
Цукор4 г
Сушений часник2 г
Чорний мелений перець2 г
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування молодих овочів з фореллю під соусом шампань

ГОТУЄМО З НАМИ
Лазанья з кабачків

  1. Вимочіть у воді молоду картоплю впродовж 30 хв., а потім відваріть до готовності. Підсмажте на олії розрізану вздовж бебі-моркву. Додайте відварену картоплю, подрібнену петрушку, посоліть та перемішайте.
  2. Натріть на дрібну тертку запечений буряк. Наріжте цукіні «локшиною» та замаринуйте у суміші оливкової олії, солі, перцю та лимонного соку.
  3. Приготуйте рибу: філе форелі посоліть, змастіть олією та запечіть у духовці впродовж 20 хв. Потім розділіть рибу на волокна.
  4. Приготуйте сирні кошики: змішайте терті сири гауду та пармезан, додайте крохмаль та сушений часник, перемішайте. Виріжте з пергаменту круг, викладіть його на сковорідку, змастіть олією. Викладіть на пергамент сирний мікс та дочекайтеся, поки сир розплавиться. Потім перекладіть сир на перевернуту склянку пергаментом донизу та сформуйте кошик. Залиште остигати.
  5. Приготуйте соус «Шампань»: доведіть до кипіння шампанське та проваріть 1 хв. на повільному вогні. Додайте тертий корінь імбиру, подрібнені томати без шкірки. Посоліть і додайте цукор. Потім, помішуючи, додайте вершки. Уварюйте масу на повільному вогні 15 хв. до консистенції сметани.
  6. Сформуйте страву: викладіть у кулінарне кільце шарами буряк, рибу, крем-сир, змішаний з подрібненим кропом. Зніміть кільце, зверху поставте сирний кошик. У кошик покладіть по 3 смужки замаринованого цукіні та картоплю з морквою, полийте соусом. Прикрасьте страву паростками мікро-зелені.

Дивіться відеорецепт приготування кабачкових равіолі від Все буде смачно

Дивіться онлайн 10 страв з сезонних овочів. Частина 2

Молоді овочі з фореллю під соусом «шампань»: відеорецепт

Video: Молоді овочі з фореллю під соусом шампань - рецепт приготування від Все Буде Смачно (відео)

Як приготувати молоді овочі з фореллю під соусом шампань - покроковий рецепт від Все Буде смачно. Покроковий відео рецепт молодих овочів з фореллю під соусом шампань
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бріош (Все буде смачно)
Такос и бурітос. 10 страв вуличної їжі. 1 місце
Сушіріто. 10 страв вуличної їжі. 2 місце
Корн дог. 10 страв вуличної їжі. 3 місце
Квебекський поутін. 10 страв вуличної їжі. 4 місце
Піца-круасан. 10 страв вуличної їжі. 5 місце
Сандвіч Сабвей. 10 страв вуличної їжі. 6 місце
Пончики Донатс. 10 страв вуличної їжі. 7 місце
Запечена картопля з трьома видами начинки. 10 страв вуличної їжі. 8 місце
Корн бел. 10 страв вуличної їжі. 9 місце
Чуррос. 10 страв вуличної їжі. 10 місце
Пляцок Ягідна фантазія. 10 страв із ягід. 1 місце
Кулеб’яка з журавлиною та креветками. 10 страв із ягід. 2 місце
Меренговий рулет з малиною. 10 страв з ягід. 3 місце
Запечена курка з ожиною в малиновому маринаді. 10 страв із ягід. 4 місце

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Цукерки з яблук: рецепти приготування в домашніх умовах
что приготовить из яблок
Що приготувати з яблук: проста та смачна випічка