Кабачкова ікра на зиму: ТОП-5 рецептів

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Консервація
Обирайте улюблений рецепт і готуйте кабачкову ікру разом з нами. У добірці є кілька варіацій улюбленої закуски з кабачків: класична, з яблуками від Ігоря Місевича, з баклажанами, "як в магазині", в мультиварці.
Зберегти в кулінарну книгу

Кабачкова ікра з баклажанами

Інгредієнти:

  • Кабачки – 1 кг;
  • Баклажани – 2 шт.;
  • Цибуля – 2 шт.;
  • Морква – 2 шт.;
  • Болгарський перець – 4 шт.;
  • Томатний сік – 1 склянка;
  • Рослинна олія – ​​за смаком;
  • Перець, сіль – за смаком.
  1. Всі овочі очищуємо і нарізаємо кубиками середньої величини.
  2. На оілї обсмажуємо цибулю, моркву, через декілька хвилин додаємо баклажани і тушкуємо близько 10 хвилин.
  3. Додаємо кабачки і тушкуємо 30 хвилин під кришкою. Відкриваємо кришку і готуємо овочі до випаровування вологи. Додаємо томатний сік, болгарський перець, солимо, перчимо. Тушкуємо далі до мінімального об’єму рідини.
  4. Збиваємо овочі блендером, трохи тушкуємо – кабачкова ікра готова.

Кабачкова ікра як в магазині

Інгредієнти:

  • Кабачки – 1 кг;
  • Помідори – 300 г;
  • Цибуля – 300 г;
  • Морква – 300 г;
  • Чилі – 0,5 шт .;
  • Томатна паста – за смаком;
  • Лимонна кислота – за смаком;
  • Цукор – за смаком;
  • Сіль – за смаком;
  • Перець – за смаком;
  • Рослинна олія – за смаком.
  1. Цибулю нарізаємо півкільцями, всі інші овочі – кубиком
  2. У каструлі розігріваємо трохи олії, викладаємо моркву і обсмажуємо до м’якості. Продовження рецепта читайте тут.

Кабачкова ікра з яблуками від Ігоря Місевича

  • Кабачки – 1 кг;
  • Яблука – 5 шт.;
  • Рис – 200 г;
  • Цибуля – 2 шт.;
  • Часник – 4 зубчики.

Відварюємо рис до напівготовності. У глибокій пательні обсмажуємо дрібно нарізану цибулю до прозорості. Додаємо натерті на крупну тертку кабачки, часник, тушкуємо 5 хвилин, додаємо терті яблука. Тушкуємо до м’якості, додаємо спеції і перебиваємо всі інгредієнти в блендері до однорідної консистенції. Продовження рецепта читайте тут.


Кабачкова ікра шматочками

Інгредієнти:

  • Кабачок – 800 г:
  • Помідор (2 шт.) – 350 г;
  • Морква (1 шт.) – 150 г;
  • Цибуля ріпчаста (2 шт) – 200 г;
  • Часник – 6 зубчиків;
  • Сіль за смаком;
  • Перець чорний – за смаком;
  • Олія

1. Дрібним кубиком нарізаємо цибулю, а великим  – помідори.

2. На самій великій тертці натираємо моркву, часник подрібнюємо ножем або через прес.

3. Кабачок ріжемо невеликими кубиками, або натираємо на тертці.

4. Обсмажуємо на олії цибулю і моркву 3-4 хвилини.

5. Додаємо кабачки і смажимо ще 5 хвилин.

6. Додаємо помідори, солимо, перчимо і кидаємо половину подрібненого часнику, тушкуємо близько 30 хвилин.

7. В кінці додаємо другу половину подрібненого часнику, знімаємо з вогню.


Кабачкова ікра в мультиварці

Інгредієнти:

  • Кабачки – 400 г;
  • Цибуля – 2 шт .;
  • Морква – 1 шт .;
  • Болгарський перець – 1 шт .;
  • Томатна паста – 1 ст. л .;
  • Цукор – 0,5 ч. л.;
  • Олія – ​​2 ст. л .;
  • Духмяний перець – за смаком;
  • Червоний мелений перець – за смаком;
  • Чорний мелений перець – за смаком;
  • Сіль – тза смаком
  1. Цибулю і моркву нарізаємо невеликими шматочками.
  2. Вибираємо в мультиварці режим «Випічка», 20 хвилин. Наливаємо олію, додаємо моркву, цибулю. Готуємо, іноді помішуючи овочі.
  3. Готуємо інші овощі. Болгарский перець і кабачки нарізаємо кубиками. Продовження рецепта читайте тут.
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Печериці по-венесуельськи
Пелюстка — швидкий рецепт маринованої капусти
Квашена капуста: 5 смачних рецептів
Консервовані баклажани з айвою
Варення із айви
Домашние цукаты из айвы: простой рецепт
Бастурма
Як правильно сушити яблука: 3 простих способи
Консервовані яблука
Мариновані маслюки
Яблучне повидло: кращі рецепти на зиму
Маринуємо гриби: печериці, опеньки, білі гриби
Натуральний виноградний оцет: простий рецепт
Мариновані опеньки на зиму: простий рецепт
3 способи приготування цукатів із груш на будь-який смак

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік