
Шеф-кухар Дмитро Шеверницький
Продукти, необхідні для приготування страви
1. Нарізаємо помідор дольками
2. Нарізаєм дольками яблуко
3. Виймаємо насіння з перцю
4. Нарізаємо перець дольками
5. Нарізаємо очищену цибулю дольками
6. Подрібнюємо усі овочі та яблуко за допомогою м’ясорубки
7. Солимо
8. Додаємо нарізану зелень
9. Перемішуємо. Аджика готова!
Тонкощі приготування аджики
Аджику за цим рецептом можна заготувати на зиму. Для цього в каструлю з готовим продуктом додають трохи томатного соку, доводять до кипіння, варять хвилину, а згодом розливають в попередньо підготовлені (простерилізовані) банки.
Зберігають аджику в холодному місці.
Читайте також як приготувати аджику з помідорів.