Бурштинове варення з кавунових кірок (фоторецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Консервація
Кавунові скоринки, відварені в сиропі, нагадують цукати: янтарно-прозорі, пружні, з легким ароматом цитрусів і медовим смаком ... Настоюючись в гарячому сиропі, кавунові скоринки просочуються цукром і чудово тримають форму
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вода (для сиропа)3 стакан
Лимон1 шт
Апельсин1 шт
Сахар1200 г
Арбузные корочки1200 г
Додати в список покупок

Як приготувати варення з кавунових кірок

рецепт пошагово варенья из арбузных корок

Продукти для приготування варення з кавунових кірок

пошаговый рецепт приготовления варенья из арбузных корок

1. Зрізуємо з кавунових кірок жорстку зелену частину

как приготовить варенье из арбузных корок рецепт пошагово

2. Нарізаємо невеликими шматочками довільної форми

как приготовить варенье из арбузных корок пошагово

3. Промиваємо

рецепт пошагово варенья из арбузных корок

4. Заливаємо кавунові скоринки водою і відварюємо протягом 10 хвилин. Після воду зливаємо

пошаговый рецепт приготовления варенья из арбузных корок

5. Знімаємо цедру з апельсина та лимона

как приготовить варенье из арбузных корок рецепт пошагово

6. Додаємо сік з лимона та апельсина

как приготовить варенье из арбузных корок пошагово

7. Робимо сироп з води і цукру. Нагріваємо сироп до повного розчинення цукру

рецепт пошагово варенья из арбузных корок

пошаговый рецепт приготовления варенья из арбузных корок

8. Додаємо в сироп сік і цедру

как приготовить варенье из арбузных корок рецепт пошагово

9. Закладаємо в сироп кавунові скоринки

как приготовить варенье из арбузных корок пошагово

10. Доводимо до кипіння і варимо 7 хвилин.

Потім залишаємо варення до повного охолодження, знову доводимо до кипіння, варимо 10-15 хвилин і знову охолоджуємо. В останній раз доводимо варення до кипіння, варимо на повільному вогні 10 хвилин і гарячим розливають у стерилізовані банки. Закупорюють.

рецепт пошагово варенья из арбузных корок

Варенье из арбузных корок готово!

ГОТУЄМО З НАМИ
Мариновані кавуни

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані баклажани з айвою
Варення із айви
Домашние цукаты из айвы: простой рецепт
Бастурма
Як правильно сушити яблука: 3 простих способи
Консервовані яблука
Мариновані маслюки
Яблучне повидло: кращі рецепти на зиму
Маринуємо гриби: печериці, опеньки, білі гриби
Натуральний виноградний оцет: простий рецепт
Мариновані опеньки на зиму: простий рецепт
3 способи приготування цукатів із груш на будь-який смак
Аджика: 5 найкращих рецептів
Варення із нектаринів п’ятихвилинка
Варення із нектаринів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею