Гарбузовий суп від Андрія Куркова


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Гарбузовий суп з індійськими спеціями, рецептом якого Андрій Курков поділився зі Smachno.ua - одна з коронних страв відомого письменника

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

«Цей суп я вперше спробував у Німеччині, під час вистави однієї художниці. Вона зварила величезну каструлю такого супу і нагодувала ним гостей. З тих пір гарбузовий суп з індійськими прянощами став однією з моїх улюблених страв. Я теж частенько запрошую гостей і обов’язково варю для них каструлю смачного супу. Гості просто в захваті!», – розповів письменник.

Гарбузовий суп з індійськими спеціями

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Гарбуз – 500 г
  • Морква – 3 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Корінь селери – 1 шт.
  • Корінь пастернаку – 1шт.
  • Вода – 1 склянка
  • Молоко – 1 склянка
  • Оливкова олія – ​​3 ст.л.
  • Сіль за смаком
  • Спеції – за смаком

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1. Очищений гарбуз ріжемо на невеликі шматки. Додаємо дрібно нарізану цибулю, моркву, очищений корінь селери і (або) пастернаку. Все обсмажуємо на соняшниковій олії

Крок 2. Заливаємо овочі сумішшю води і молока (50х50) і варимо на невеликому вогні, поки води не стане в два рази менше

Крок 3. Солимо і перчимо за смаком. Додаємо каррі та інші індійські прянощі (кмин, коріандр, шафран, фенхель, насіння гірчиці). Також можна додати оливкове масло

Крок 4. Отриману суміш відправляємо в блендер – і отримуємо смачний гарбузовий суп


Нателла Озова, спеціально для Smachno.ua



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Торт Черепаха від Тетяни Литвинової
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Картопля від Ектора Хіменеса-Браво і Євгена Сморигіна (Все буде смачно)
Вареники з ягодами від Миколи Тищенка
Вареники від Алли Ковальчук і Володимира Бойко (Все буде смачно)
Вареники з м’ясом, грибами й картоплею від Ектора Хіменес-Браво
Печінковий паштет від Алли Ковальчук та Романа Мєдного (Все буде смачно)
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Пряники від Алли Ковальчук і Дмитра Танковича (Все буде смачно)
Торт П’яна вишня від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Гаспачо — рецепт від Сергія Калініна і Михайла Присяжнюка (Все буде смачно)
Сметанник від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Печінковий торт від Алли Ковальчук та Ольги Метельської (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити