Чізкейк з сезонними ягодами: ТОП-3 рецепти

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Що може бути смачніше ніжного чізкейку? Тільки чізкейк з соковитими літніми ягодами! Ми розкажемо, як приготувати чизкейк з полуницею, черешнею та вишнею.
Зберегти в кулінарну книгу

Чізкейк з полуницею в білому шоколаді

Інгредієнти:

  • печиво – 200 г;
  • масло – 60 г;
  • вершковий сир (філадельфія або маскарпоне) – 300 г;
  • білий шоколад – 1 плитка;
  • сметана – 1 стакан;
  • полуниця – 250 г.

Покроковий рецепт приготування

Подрібнюємо печиво (руками або в блендері) і з’єднуємо його з розтопленим маслом (масло можна розм’якшити на водяній бані).
Розтоплюємо плитку білого шоколаду в мікрохвильовці.
Збиваємо в густу консистенцію сир зі сметаною, додаємо подрібнену полуницю і рідкий шоколад.
Отриману масу виливаємо в формочку і ставимо в холодильник мінімум на чотири години.

Вишневий чізкейк без випічки

Інгредієнти:

  • печиво – 100 г;
  • масло – 50 г;
  • кориця мелена – 1 ч. л.;
  • вишня – 225 г;
  • сир  – 450 г;
  • цукор – 100 г;
  • вода – 150 мл;
  • желатин – 30 г;
  • вершки – 20% – 120 г

Покроковий спосіб приготування:

  1. Подрібнюємо печиво з маслом та викладаємо його у форму. Утрамбовуємо.
  2. В блендері мелемо сир та цукор
  3. Готуємо вишневе желе: 10 г желатину розмачуємо в 70-80 мл холодної води. Коли желатин розбухне, доливаємо 20 мл гарячої води та, помішуючи, підігріваємо на водяній бані до 50-60°. Коли він розчиниться, помішуючи охолоджуємо желатин до 40° та додаємо сік половинки лимону. Продовження рецепту вишневого чизкейку читайте тут.

ГОТУЄМО З НАМИ
Вишневий чізкейк без випічки (фоторецепт)

Чізкейк з черешнею

Інгредієнти:

Для тіста:
борошно – 250 г;
масло вершкове – 125 г;
цукор – 100 г;
жовтки – 2 шт.;
крижана вода – 1-2 ст. л.
Для начинки:
Черешня – 300 г;
Сир – 400-500 г;
Апельсинова цедра – 1 ст. л.;
Яйце – 2 шт.;
Цукор – 2 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

  1. Просіваємо борошно, додаємо цукор, нарізане шматочками вершкове масло.Перетираємо суміш до стану хлібних крихт. Додаємо жовтки і при необхідності крижану воду. Замішуємо еластичне тісто. Накриваємо серветкою і прибираємо в холодильник на 1 годину.
  2. Готуємо начинку. Збиваємо сир, цукор, яйця, апельсинову цедру.
  3. 6 форм для тарталеток середнього розміру змащуємо маслом. Тісто розділяємо на 6 частин, тонко розгортаємо і викладаємо в формочки. На тісто викладаємо по 2 ст. ложки начинки. З черешні видаляємо кісточки, викладаємо черешню в начинку.
  4. Ставимо заготовки в розігріту до 200 градусів духовку, витримуємо 10 хвилин і зменшуємо жар до 160 градусів. Готуємо ще 20-30 хвилин.
  5. Дістаємо чізкейки з духовки, витягаємо з формочок, охолоджуємо.

 

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею
Що приготувати на День матері
Десерт на День матері
Торт на День матері
Рецепт смачної пасхи

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками