Пиріжки з листкового тіста з яблуками
Складові:
- Яблука 3 шт
- Вершкове масло 40 г
- Ізюм 100 г
- Цукор 100 г
- Кориця на смак
Як приготувати пиріжки з яблучною начинкою
Тісто розгортаємо в тонкий пласт і складаємо в 4 шари. Знову тісто тонко розгортаємо, нарізаємо квадратиками, викладаємо на середину кожного квадратика начинку і скріплюємо разом протилежні кінчики. Зовнішні краї так само защипуємо. Як приготувати листкове тісто і яблучну начинку читайте тут.
ГОТУЄМО З НАМИ
Шарлотка з яблуками (фото рецепт)
Яблучний штрудель з лаваша
Складові:
- Яблука 3 шт
- Вершкове масло 80 г
- Кориця 1 ч.л.
- Цукор 200 г
Як приготувати яблучний штрудель
Яблука очищаємо від шкірки і нарізаємо товстими кільцями, вирізавши серединку. Перекладаємо яблука в миску, додаємо шматочки вершкового масла, цукор, корицю і ванільний цукор. Читайте продовження рецепта штруделя за посиланням.
Яблуко, запечене в тісті
Складові:
- Мед 1 ст.л.
- Горіхи волоські 2 ст.л.
- Тісто листкове 200 г
- Яблуко велике 1 шт
- Яйце 1 шт
Як приготувати яблуко в тісті
У яблук знімаємо шкірку, акуратно вирізаємо з серцевини насіння і зрізаємо трохи внизу для стійкості. Фаршируємо яблуко горіхами і медом і загортаємо в тісто. Більш докладний рецепт ви можете прочитати тут.
Яблучний пиріг без випікання
Складові:
- Фініки 250 г
- Яблука 3 шт
- Волоські горіхи 200 г
- Мед 1 ст.л.
Як приготувати яблучний пиріг без випічки
Фініки очищаємо від кісточок і замочуємо у воді – так вони стануть м’якше. Ділимо їх навпіл. Подрібнюємо в блендері горіхи, додаємо одну частину фініків і знову перебиваємо, поки не вийде однорідна маса. Форму для пирога вистилає пергаментним папером і викладаємо горіхово-фінікову масу. Формуємо корж і бортики пирога. Продовження рецепта яблучного пирога читайте за посиланням.
Сирна запіканка з яблуками в мультиварці
Складові:
- Сир 450 г
- Борошно 2 ст.л.
- Яйця 1 шт
- Яблука 1 шт
Як приготувати сирну запіканку з яблуками
Поверхня чаші або деко змащуємо маслом, обсипаємо сухарями. Змішуємо сир, яйце, цукор, борошно. Яблуко нарізаємо кубиком і додаємо в сирну масу. Щоб дізнатися рецепт повністю, читайте тут.