Що приготувати на вихідних: 3 осінніх рецепти

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерты
Довгоочікувані вихідні - саме час побалувати рідних Тартом з грушею, гарбузово-яблучним пудингом і яблучним кексом
Зберегти в кулінарну книгу

Тарт Груша в кришталі

Інгредієнти:

  • груша – 4 шт.;
  • апельсиновий сік — 200 мл;
  • апельсинова цедра — 1 ч. л.;
  • ванільний цукор — 1 ч. л.;
  • борошно — 350 г;
  • вершкове масло — 200 г;
  • вершки 33% — 75 мл;
  • борошно — 2 ст. л.

Спосіб приготування

Вершкове масло дістаємо з холодильника та залишаємо на 20 хвилин. Борошно розтираємо з маслом до отримання олійно-борошняної крихти. Додаємо воду (50-80 мл — залежно від борошна), замішуємо тісто. Продовження рецепта читайте тут.


Гарбузово-яблучний пудинг

Інгредієнти:

  • молоко — 50 мл;
  • яйця — 1 шт.;
  • гарбуз — 100 г;
  • яблука — 100 г;
  • топлене масло — 20 г;
  • манка — 15 г;
  • цукор — за смаком.

Спосіб приготування

Запікаємо гарбуз і яблуко в духовці до м’якості. Відокремлюємо м’якоть від шкірки та додаємо до неї манку. Перебиваємо блендером до однорідної консистенції. Вливаємо молоко та перемішуємо. Ставимо суміш на невеликий вогонь і випаровуємо рідину — маса повинна загуснути. Додаємо за смаком цукор і яєчний жовток. Перемішуємо. Продовження рецепта читайте тут.


Яблучний кекс

Інгредієнти:

  • яблука — 300 г;
  • цукор — 120 г;
  • ваніль — 2 г;
  • пекарський порошок — 4 г;
  • яйця— 3 шт.;
  • вершкове масло — 100 г;
  • борошно — 150 г.

Спосіб приготування

Змішуємо борошно, масло, цукор і пекарський порошок. Збиваємо та повільно додаємо яйця у три етапи. Залишаємо тісто на 10-15 хвилин. Продовження рецепта читайте тут.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці