Мафіни з чорницею від Ектора Хіменеса-Браво

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерты
Дуже ніжні повітряні мафіни з соковитою чорничною начинкою від Екстра Хіменеса-Браво
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Філадельфія чи домашній кисломолочний сир0,5 склянки
Цукор1 склянка
Ванільний цукор1 ч.л.
Яйце2 шт.
Борошно500 г
Розпушувач3 ст.л.
Олія0.25 склянка
Молоко180 г
Чорниця за смаком
Додати в список покупок

Приготування тіста для мафінів

ГОТУЄМО З НАМИ
Кекс в мікрохвильовці за 5 хвилин

  1. З’єднуємо сир, цукор (0,5 склянки), ванільний цукор і одне яйце. Обережно перемішуємо дерев’яною лопаткою, а після збиваємо міксером до розчинення цукру.
  2. Борошно разом з розпушувачем просіюємо в окрему миску. Просіваємо так само і цукор.
  3. В окремій мисці з’єднуємо молоко, олію і одне яйце. Перемішуємо до однорідної консистенції.
  4. Після міксером змішуємо молочну суміш із сирною сумішшю.
  5. Поступово починаємо додавати борошняну суміш. Чорницю змішуємо з невеликою кількістю борошна і додаємо чорницю в тісто. Дуже делікатно перемішуємо тісто з ягодами.

Приготування мафінів

Розігріваємо духовку до 170 С. Паперові формочки для мафінів заповнюємо на 3/4  тістом. Ставимо в духовку на 15-20 хвилин.

Тонкощі приготування маффінів

  1. Розпушувач можна замінити содою, погашеною оцтом.
  2. Всі продукти для приготування мафінів повинні бути кімнатної температури.
  3. Для тіста сухі і вологі продукти спочатку змішуються окремо.
  4. Щоб ягоди не осідали на дно мафінів, попередньо змішайте їх з невеликою кількістю борошна.
  5. Щоб начинка в маффіни “лягла” правильно, спочатку потрібно викласти на дно формочок невелику кількість тіста, на нього – начинку і накрити її тістом.
  6. Якщо у вас залишилося тісто, його можна збеігати в холодильнику на 3-4 дні.
  7. Готовність мафінів можна перевірити дерев’яною паличкою: проткніть маффіни дерев’яною шпажкою – якщо вона залишилася сухою, маффіни готові.
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці