Італійська паска Коломба

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Італійська кухняВеликдень 2018
Читайте рецепт італійської паски Коломба, яка не черствіє протягом тижня!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Для опари
Борошно100 г
Молоко50 мл
Солод1 ч.л.
Дріжджі свіжі12 г
Для другого замісу
Борошно150 г
Молоко80 мл
Борошно100 г
Для третього замісу
Вершкове масло80 г
Молоко50 мл
Цукор150 г
Для четвертого замісу
Борошно200 г
Яєчні жовтки6 шт
Патока50 г
Ванільний цукор1 ч.л.
Цукор100 г
Цукати75 г
Вершкове масло125 г
Лимонна цедра10 г
Апельсинова цедра10 г
Сіль5 г
Для глазурі
Яєчні білки2 шт
Цукор50 г
Мигдальне борошно80 г
Ванільний цукор10 г
Мигдаль10 шт
Додати в список покупок

Приготування опари

Молоко нагріваємо. Розчиняємо в молоці солод і дріжджі. Всипаємо борошно, замішуємо опару і залишаємо в теплому місці на 30 хвилин.

Читайте також: Рецепти великодніх страв – меню на Великдень 2018

Другий заміс

В опару додаємо молоко, борошно, перемішуємо і залишаємо в теплому місці на 30 хвилин.

Третій заміс

У тісто додаємо молоко, цукор і борошно. Вимішуємо 15 хвилин і кладемо розм’якшене вершкове масло. Накриваємо тісто рушником і залишаємо в теплому місці на 2 години.

Четвертий заміс

Яєчні жовтки збиваємо з цукром, ванільним цукром. Додаємо цедру, сіль, борошно, патоку і вершкове масло. Змішуємо цю суміш з основним тістом. Кладемо цукати, вимішуємо тісто, накриваємо миску з тістом плівкою і залишаємо в теплому місці на 12 годин.

Приготування паски Коломба

Тісто ще раз вимішуємо, викладаємо в змащену маслом форму і даємо підійти 3 години. Випікаємо Коломбу в розігрітій до 200 ° С духовці 10 хвилин, потім температуру знижуємо до 180 С і випікаємо паску ще 30-40 хвилин.

Прикрашання паски Коломба

Для глазурі збиваємо яєчні білки з цукром. Додаємо мигдальне борошно. Змащуємо глазур’ю остиглий хліб, посипаємо мигдальними горішками і даємо глазурі захолонути.

Читайте також: 

Великдень 2018 – рецепти

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею
Що приготувати на День матері
Десерт на День матері
Торт на День матері
Рецепт смачної пасхи
Швидка пасха
Пиріг на 8 березня

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками