Італійська паска Коломба

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Итальянская кухняВеликдень 2022
Читайте рецепт італійської паски Коломба, яка не черствіє протягом тижня!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Для опари
Борошно100 г
Молоко50 мл
Солод1 ч.л.
Дріжджі свіжі12 г
Для другого замісу
Борошно150 г
Молоко80 мл
Борошно100 г
Для третього замісу
Вершкове масло80 г
Молоко50 мл
Цукор150 г
Для четвертого замісу
Борошно200 г
Яєчні жовтки6 шт
Патока50 г
Ванільний цукор1 ч.л.
Цукор100 г
Цукати75 г
Вершкове масло125 г
Лимонна цедра10 г
Апельсинова цедра10 г
Сіль5 г
Для глазурі
Яєчні білки2 шт
Цукор50 г
Мигдальне борошно80 г
Ванільний цукор10 г
Мигдаль10 шт
Додати в список покупок

Приготування опари

Молоко нагріваємо. Розчиняємо в молоці солод і дріжджі. Всипаємо борошно, замішуємо опару і залишаємо в теплому місці на 30 хвилин.

Читайте також: Рецепти великодніх страв – меню на Великдень 2022

Другий заміс

В опару додаємо молоко, борошно, перемішуємо і залишаємо в теплому місці на 30 хвилин.

Третій заміс

У тісто додаємо молоко, цукор і борошно. Вимішуємо 15 хвилин і кладемо розм’якшене вершкове масло. Накриваємо тісто рушником і залишаємо в теплому місці на 2 години.

Четвертий заміс

Яєчні жовтки збиваємо з цукром, ванільним цукром. Додаємо цедру, сіль, борошно, патоку і вершкове масло. Змішуємо цю суміш з основним тістом. Кладемо цукати, вимішуємо тісто, накриваємо миску з тістом плівкою і залишаємо в теплому місці на 12 годин.

Приготування паски Коломба

Тісто ще раз вимішуємо, викладаємо в змащену маслом форму і даємо підійти 3 години. Випікаємо Коломбу в розігрітій до 200 ° С духовці 10 хвилин, потім температуру знижуємо до 180 С і випікаємо паску ще 30-40 хвилин.

Прикрашання паски Коломба

Для глазурі збиваємо яєчні білки з цукром. Додаємо мигдальне борошно. Змащуємо глазур’ю остиглий хліб, посипаємо мигдальними горішками і даємо глазурі захолонути.

Читайте також: 

Великдень 2022 – рецепти

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці