Італійська паска Коломба

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Італійська кухняВеликдень 2018
Читайте рецепт італійської паски Коломба, яка не черствіє протягом тижня!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Для опари
Борошно100 г
Молоко50 мл
Солод1 ч.л.
Дріжджі свіжі12 г
Для другого замісу
Борошно150 г
Молоко80 мл
Борошно100 г
Для третього замісу
Вершкове масло80 г
Молоко50 мл
Цукор150 г
Для четвертого замісу
Борошно200 г
Яєчні жовтки6 шт
Патока50 г
Ванільний цукор1 ч.л.
Цукор100 г
Цукати75 г
Вершкове масло125 г
Лимонна цедра10 г
Апельсинова цедра10 г
Сіль5 г
Для глазурі
Яєчні білки2 шт
Цукор50 г
Мигдальне борошно80 г
Ванільний цукор10 г
Мигдаль10 шт
Додати в список покупок

Приготування опари

Молоко нагріваємо. Розчиняємо в молоці солод і дріжджі. Всипаємо борошно, замішуємо опару і залишаємо в теплому місці на 30 хвилин.

Читайте також: Рецепти великодніх страв – меню на Великдень 2018

Другий заміс

В опару додаємо молоко, борошно, перемішуємо і залишаємо в теплому місці на 30 хвилин.

Третій заміс

У тісто додаємо молоко, цукор і борошно. Вимішуємо 15 хвилин і кладемо розм’якшене вершкове масло. Накриваємо тісто рушником і залишаємо в теплому місці на 2 години.

Четвертий заміс

Яєчні жовтки збиваємо з цукром, ванільним цукром. Додаємо цедру, сіль, борошно, патоку і вершкове масло. Змішуємо цю суміш з основним тістом. Кладемо цукати, вимішуємо тісто, накриваємо миску з тістом плівкою і залишаємо в теплому місці на 12 годин.

Приготування паски Коломба

Тісто ще раз вимішуємо, викладаємо в змащену маслом форму і даємо підійти 3 години. Випікаємо Коломбу в розігрітій до 200 ° С духовці 10 хвилин, потім температуру знижуємо до 180 С і випікаємо паску ще 30-40 хвилин.

Прикрашання паски Коломба

Для глазурі збиваємо яєчні білки з цукром. Додаємо мигдальне борошно. Змащуємо глазур’ю остиглий хліб, посипаємо мигдальними горішками і даємо глазурі захолонути.

Читайте також: 

Великдень 2018 – рецепти

Поділитися рецептом
Спробуй ще
5 легендарних тортів зі згущеним молоком
Празький торт: кращі рецепти
Швидка шарлотка з яблуками та корицею
Шоколадний фондан
Кекси з родзинками: 3 простих рецепта
Торт Тірамісу із печива
Рулет з гарбузом
Печиво з родзинками
Гарбуз в духовці
Печиво: 5 домашніх рецептів
Торт Медовик: рецепт приготування
Сирне печиво
Гарбуз під молочним соусом
Страви із кисломолочного сиру для дітей
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею