Італійська паска Коломба

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Італійська кухняВеликдень 2018
Читайте рецепт італійської паски Коломба, яка не черствіє протягом тижня!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Для опари
Борошно100 г
Молоко50 мл
Солод1 ч.л.
Дріжджі свіжі12 г
Для другого замісу
Борошно150 г
Молоко80 мл
Борошно100 г
Для третього замісу
Вершкове масло80 г
Молоко50 мл
Цукор150 г
Для четвертого замісу
Борошно200 г
Яєчні жовтки6 шт
Патока50 г
Ванільний цукор1 ч.л.
Цукор100 г
Цукати75 г
Вершкове масло125 г
Лимонна цедра10 г
Апельсинова цедра10 г
Сіль5 г
Для глазурі
Яєчні білки2 шт
Цукор50 г
Мигдальне борошно80 г
Ванільний цукор10 г
Мигдаль10 шт
Додати в список покупок

Приготування опари

Молоко нагріваємо. Розчиняємо в молоці солод і дріжджі. Всипаємо борошно, замішуємо опару і залишаємо в теплому місці на 30 хвилин.

Читайте також: Рецепти великодніх страв – меню на Великдень 2018

Другий заміс

В опару додаємо молоко, борошно, перемішуємо і залишаємо в теплому місці на 30 хвилин.

Третій заміс

У тісто додаємо молоко, цукор і борошно. Вимішуємо 15 хвилин і кладемо розм’якшене вершкове масло. Накриваємо тісто рушником і залишаємо в теплому місці на 2 години.

Четвертий заміс

Яєчні жовтки збиваємо з цукром, ванільним цукром. Додаємо цедру, сіль, борошно, патоку і вершкове масло. Змішуємо цю суміш з основним тістом. Кладемо цукати, вимішуємо тісто, накриваємо миску з тістом плівкою і залишаємо в теплому місці на 12 годин.

Приготування паски Коломба

Тісто ще раз вимішуємо, викладаємо в змащену маслом форму і даємо підійти 3 години. Випікаємо Коломбу в розігрітій до 200 ° С духовці 10 хвилин, потім температуру знижуємо до 180 С і випікаємо паску ще 30-40 хвилин.

Прикрашання паски Коломба

Для глазурі збиваємо яєчні білки з цукром. Додаємо мигдальне борошно. Змащуємо глазур’ю остиглий хліб, посипаємо мигдальними горішками і даємо глазурі захолонути.

Читайте також: 

Великдень 2018 – рецепти

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сирники без борошна та яєць
Домашній маскарпоне зі сметани
Імбирне печиво
Бананові панкейки
Новорічний настрій: 5 оригінальних страв з мандаринами
Найкраще поєднання: 5 рецептів бананово-шоколадних десертів
Любов француженок: 5 рецептів тортів-суфле
Соковиті пироги: ТОП-3 рецепти
Торт Бите скло з бісквітом
Пончики з начинкою із Nutella
Швидкі десерти на Новий рік 2019
Відривний пиріг: 3 рецепти приготування
Пончики Карнавал
Штоллен з марципаном
5 рецептів ароматного кексу

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт волшебного чая, рецепт приготовления волшебного чая, как приготовить волшебный чай, состав волшебного чая, как приготовить волшебный чай
Рецепт чарівного чаю
рецепты канапе на новый год, как приготовить канапе на новый год, новогодние рецепты канапе, канапе с ананасом курицей и апельсинами, блинные канапе с муссом из семги, канапе с брынзой и огурцом, канапе с креветками, канапе с яйцом и семгой
Канапе — рецепти на Новий рік