ГОТУЄМО З НАМИ
Десерт «Гаряча черешня» (Все буде добре, відеорецепт)
Як приготувати сорбет із черешні
Змішуємо вино, мед і сік лимона. Збиваємо до однорідності.
Видаляємо кісточки з черешні. Подрібнюємо м’якоть в блендері, але не робимо пюре, а залишаємо дрібні шматочки.
Подрібнену черешню змішуємо з іншими інгредієнтами, перекладаємо суміш в контейнер і кладемо в морозильну камеру.
Коли суміш покриється льодом, але не замерзне повністю, дістаємо її і перемішуємо.
Потім знову кладемо в морозильну камеру на 10-20 хвилин, дістаємо і перемішуємо.
Повторюємо цю процедуру 3-4 рази, а потім залишаємо суміш до повного замерзання.
ГОТУЄМО З НАМИ
Фруктовий салат на подушці з сорбета (фоторецепт)