Як приготувати Татен зі сливами
- Сливи розрізаємо навпіл і видаляємо кісточку.
- У розтоплене вершкове масло додаємо цукор і карамелізіруем його.
- Переливаємо карамель в форму і викладаємо все денце форми половинками слив.
- Яйця збиваємо з цукром, додаємо м’яке масло і знову збиваємо. Вливаємо молоко, підсипаємо борошно, додаємо соду.
- Покриваємо сливи тістом, підгинаємо краї всередину та ставимо форму в розігріту до 180 ° С духовку на 35-40 хвилин.
- Готовий пиріг виймаємо з духовки, накриваємо рушником. Коли тарт охолоне, накриваємо його великим блюдом або тарілкою і перевертаємо, щоб карамелізовані сливи виявилися нагорі.
Охолоджений тарт розрізаємо на порційні шматочки. Подаємо з морозивом і м’ятою.
ГОТУЄМО З НАМИ
Ліворнійський яблучний пиріг (фоторецепт)