Сезонні тарти — 3 найкращих рецепти

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Тарт — популярний французький десерт, його видів неймовірно багато. Сьогодні ми пропонуємо вам 3 кращих рецепта тарту з сезонними фруктами і ягодами.
Зберегти в кулінарну книгу

Тарт з грушею

Складові:

  • Борошно пшеничне – 250 г
  • Цукор – 135 г
  • Яєчний жовток – 1 шт
  • Масло вершкове – 165 г
  • Вершки – 20 г
  • Груша – 1 шт
  • Цукор (для груші) – 15 г
  • Мед (для груші) – 20 г
  • Кориця (для груші) – 1 г
  • Сіль – за смаком

Як приготувати тарт з грушею:

Готуємо тісто

1. Збиваємо вершкове масло з цукром, поки суміш не стане білого кольору.

2. Додаємо жовток і перемішуємо.

3. Вливаємо вершки і перемішуємо.

Повний рецепт приготування тарта з грушею дивіться тут.

ГОТУЄМО З НАМИ
Грушевий пиріг (фоторецепт)

Ягідний тарт

Складові::

Ягоди

  • Малина – 200 г
  • Ожина – 200 г

Тісто

  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Маргарин – 75 г
  • Яєчний жовток – 1 шт
  • Розпушувач – 1 ч. л
  • Цукор – 1 ст. л
  • Сіль – 0, 25 ч. л

Заливка

  • Сметана – 1 стакан
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л
  • Цукор – 0, 5 склянки
  • Яйця – 2 шт
  • Ваніль – за смаком

Як приготувати ягідний тарт:

  1. Готуємо тісто. Борошно змішуємо з розпушувачем, сіллю і цукром. Додаємо розм’якшене масло і жовток. Замішуємо руками щільне тісто.

    Якщо тісто не збирається в єдину масу, не додавайте рідину, а краще поставте на 10 секунд в мікрохвильову піч. Масло підтане і його буде простіше зліпити в купу.

  2. Накриваємо тісто і залишаємо його на 15-20 хв.
  3. Для приготування заливки, потрібно змішати вінчиком всі перераховані вище інгредієнти: сметану 15-20%, столову ложку борошна з гіркою, цукор, яйця, ваніль.
  4. Збираємо тарт. Перед цим вмикаємо духовку, щоб вона розігрілася, на 180-200 °. Тісто розкочуємо між двома шарами плівки.

    Тісто розкочуємо трохи ширше, ніж розмір форми, щоб його вистачило на бортики.

  5. Змащуємо маслом і присипаємо борошном форму. Прибираємо плівку з одного шару тіста і за допомогою тачівки переносимо його на форму.
  6. Проколюємо поверхню тіста вилкою. Ставимо в духову піч на 10 хвилин.
  7. Дістаємо тісто. Викладаємо ягоди. Виливаємо заливку.

    Фруктово-ягідна начинка не повинна стирчати над заливкою.

  8. Ставимо тарт з заливкою в духову піч ще на 10 хвилин.
  9. Готовий тарт не повинен бути рум’яним.
  10. Дістаємо наш чудовий ягідний тарт і обов’язково повністю охолоджуємо.
  11. Ягідний тарт готовий!

ГОТУЄМО З НАМИ
Ягідний дієтичний пиріг

Сливовий тарт-татен

Складові:

  • Вершки – 200 г
  • Цукор – 300 г
  • Ванільний цукор – 10 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Молоко (2,5%) – 80 мл
  • Розпушувач – 10 г
  • Борошно – 200 г
  • Вершкове масло – 170 г

Як приготувати сливовий тарт-татен:

  1. Для приготування сливового тарт-татена збийте міксером м’яке вершкове масло. Додайте цукор і знову збийте. Потім додайте яйця і молоко кімнатної температури.
  2. Додайте борошно і розпушувач. Потім ванільний цукор. Перемішайте міксером до однорідності.

Повний рецепт приготування сливового тарта дивіться тут.

ГОТУЄМО З НАМИ
Сливовий бум: 5 рецептів зі сливами

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Рецепти десертів на католицьке Різдво
Торт Мікадо — рецепт
Празький торт без згущеного молока
Рогалики на пиві
Домашні пиріжки із солодкою начинкою: прості рецепти
Рецепт Тірамісу
Калачі: 3 рецепти
Цвєтаєвський пиріг з яблуками: рецепт
Прокинься і їж: 5 десертів з кавою, що бадьорять
5 корисних десертів без грама цукру
Домашні рогалики: 5 простих рецептів
Зефір зі сметани
Вафельні трубочки зі згущеним молоком
Рецепт булочок Сіннабон з шоколадом
Що приготувати на вихідних: 3 осінніх рецепти

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо