Пиріг із печива та яблук
Інгредієнти:
- яблуко — 4 шт.;
- яєчний жовток – 2 шт.;
- молоко – 50 г;
- цукор – 50 г;
- печиво – 100 г;
- масло вершкове – 25 г;
- сухарі панірувальні – 3 ст. л.
Спосіб приготування
Вогнетривку форму змащуємо маслом і посипаємо сухарями. На дно посуду рівномірно викладаємо очищені та нарізані яблука. Окремо розтираємо жовтки, вершкове масло і цукор. Продовження рецепта читайте тут.
Яблучний штрудель з корицею
Інгредієнти:
- листкове тісто — 500 г;
- яблука — 500 г;
- волоські горіхи — 80 г;
- жовток — 1 шт.;
- цукор — 100 г;
- родзинки — 80 г;
- кунжут — 8 г;
- кориця — 8 г.
Спосіб приготування
Очищуємо яблука від шкірки та нарізаємо великими кубиками. Засипаємо яблука цукром і корицею. Добре перемішуємо та залишаємо на 5 хвилин для просочення. Додаємо родзинки та подрібнені горіхи. Продовження рецепта читайте тут.
Яблучний кекс
Інгредієнти:
- яблука — 300 г;
- цукор — 120 г;
- ваніль — 2 г;
- пекарський порошок — 4 г;
- яйця— 3 шт.;
- вершкове масло — 100 г;
- борошно — 150 г.
Спосіб приготування
Змішуємо борошно, масло, цукор і пекарський порошок. Збиваємо та повільно додаємо яйця у три етапи. Залишаємо тісто на 10-15 хвилин. Продовження рецепта читайте тут.
Яблучний пиріг з корицею і горіхами
Інгредієнти:
- яблука — 500 г;
- вершкове масло — 200 г;
- цукор — 250 г;
- яйця — 4 шт.;
- борошно — 300 г;
- розпушувач — 2 ч. л.;
- кориця — 2 ч. л.;
- волоські горіхи — 100 г.
Спосіб приготування
Яблука очищуємо, видаляємо плодоніжки та нарізаємо тонкими скибочками. Горіхи перемелюємо в комбайні. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.
ГОТУЄМО З НАМИ
Рецепти з яблуками, які відразу захочеться приготувати