Шарлотка з яблуками та корицею
Інгредієнти:
- яйця – 4 шт.;
- борошно – 300 г;
- яблука – 5 шт.;
- родзинки – 1 склянка;
- лимонний сік – 50 мл (1 лимон);
- кориця – 1/2 ч. л.;
- коньяк – 2 ст. л.
Спосіб приготування
Помийте яблука, очистіть від шкірки та серцевини. Наріжте яблука скибочками розміром 1,5-2 см. Збризніть яблука лимонним соком, щоб не потемніли. Для аромату додайте корицю і коньяк. Продовження рецепта читайте тут.
Яблучне печиво з корицею
Інгредієнти:
- яйця курячі — 1 шт.;
- борошно — 200 г;
- цукор — 120 г;
- розпушувач — 20 г;
- сіль — дрібка;
- масло вершкове — 120 г;
- яблука — 3 шт.;
- кориця — 10 г.
Спосіб приготування
Розітріть масло (можна збити) з цукром. Додайте яйце, борошно з розпушувачем, сіль. Ще раз розітріть. Додайте натерті на тертці, очищені яблука, корицю. Викладіть печиво столовою ложкою на простелене кулінарним папером деко столовою ложкою на відстані одне від одного. Випікайте 25-30 хвилин при температурі 180 ℃.
Яблучні пончики з корицею і карамельним соусом
Інгредієнти:
- яблуки – 3 шт.;
- борошно – 300 г;
- яйця – 2 шт.;
- розпушувач – 5 г;
- кориця – 2 г;
- ванільний цукор – 8 г.
Спосіб приготування
Борошно змішайте з розпушувачем, сіллю і корицею. Яйця збийте з цукром, додайте ванільний цукор і масло. З’єднайте борошно з яєчної сумішшю. Продовження рецепта читайте тут.
Сирна запіканка з яблуками
Інгредієнти:
- Кисломолочний сир – 450 г;
- борошно – 2 ст. л.;
- яйця – 1 шт.;
- яблуко – 1 шт.
Спосіб приготування
Поверхню чаші або деко змащуємо маслом, обсипаємо сухарями. Змішуємо сир, яйце, цукор, борошно. Яблуко нарізаємо кубиком і додаємо в сирну масу. Щоб дізнатися рецепт повністю, читайте тут.
ГОТУЄМО З НАМИ
Рецепти з яблуками, які відразу захочеться приготувати