Як приготувати пиріг на 8 березня
- Розігріваємо духовку до 180 С.
- Змащуємо маслом і застилаємо дно форми розміром 18х28 см папером для випічки.
- З’єднуємо борошно, розм’якшене масло, пекарський порошок, цукор, яйця, молоко та цедру. Збиваємо всі інгредієнти у великій мисці протягом 2-3 хвилин.
- Кладемо наше тісто в підготовлену форму і розрівнюємо на поверхні.
- Випікаємо 30-40 хвилин до золотистого кольору.
- Готуємо глазур. Збиваємо лимонний сік з цукром.
- Поливаємо пиріг зверху, поки він ще гарячий. Даємо охолонути.
ГОТУЄМО З НАМИ
Торт «Червоний оксамит». 10 страв до 8 березня. 2 місце