Як приготувати імбирне печиво
- Імбир очищуємо та натираємо на дрібній тертці.
- Масло збиваємо з цукром до білого кольору. Додаємо мед. Ще раз збиваємо. Змішуємо масло, цукор і мед.
- Додаємо яйця та імбир.
- Борошно змішуємо з дрібкою солі і розпушувачем. Просіваємо в миску з масляною сумішшю і замішуємо тісто.
- Миску з тістом накриваємо харчовою плівкою або тарілкою, ставимо в холодильник щонайменше на 2 години.
- Перед випічкою тісто дістаємо, беремо ложкою і формуємо кульки.
- Кульки обвалюємо в цукровому піску та викладаємо на деко, застелене пергаментом або папером для випічки. Кульки потрібно злегка приплюснути.
- Випікаємо імбирне печиво в розігрітій заздалегідь до 180 градусів духовці протягом 10 – 15 хвилин на пекарському папері або на кальці, змащеній вершковим маслом.
ГОТУЄМО З НАМИ
Імбирне печиво з глазур’ю