Як приготувати пісний пиріг з яблуками
- Миємо чорнослив і родзинки, заливаємо окропом і відставляємо.
- Окремо змішуємо борошно та розпушувач.
- У гарячій воді розчиняємо какао та корицю, додаємо до них рослинну олію. Потім з’єднуємо борошно з отриманою сумішшю і замішуємо тісто.
- Чорнослив, яблука та горіхи дрібно нарізаємо. Все разом висипаємо в тісто.
- Все добре вимішуємо, викладаємо на деко та відправляємо в духовку.
- Випікаємо при 200 С близько 25 хвилин. Коли пиріг спечеться, дістаємо його, даємо охолонути, нарізаємо.
ГОТУЄМО З НАМИ
Цвєтаєвський пиріг з яблуками: рецепт