Рецепт імбирних пряників для розпису

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиРецепти на Різдво 2019
Солодкі подарунки на Новий рік і Різдво люблять не тільки діти, а й дорослі. Адже так ви проявляєте свою увагу та турботу. Давайте спечемо печиво для розпису. Ці імбирні пряники можуть стати одночасно і солодощами, і прикрасами на ялинку, а їх аромат створить чарівну атмосферу свята
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Пшеничне борошно280 г
Вершкове масло100 г
Цукор100 г
Яйця1 шт.
Мед2 ст. л.
Сода0,5 ч. л.
Імбир мелений1 ч. л.
Кориця1 ч. л.
Мускатний горіх дрібка
Додати в список покупок

Як приготувати імбирні пряники для розпису

  1. Масло потрібно попередньо дістати з холодильника, щоб воно стало кімнатної температури.
  2. Борошно просіваємо та додаємо в нього соду, корицю, імбир і мускатний горіх. Перемішуємо вінчиком до однорідності.

    Для того, щоб випічка була більш темного кольору, додайте 1 ч. л. какао-порошку

  3. У чашу міксера всипаємо цукор і додаємо розм’якшене масло. Спочатку їх просто змішуємо, а потім починаємо збивати близько 2 хвилин, поки маса не стане трохи світлішою.
  4. У пишну масу додаємо 1 яйце та продовжуємо все збивати. На це піде ще 2-3 хвилини. Далі додаємо мед і гарненько розмішуємо.
  5. Всипаємо борошно зі спеціями: додаємо по 2 ст. л борошна зі спеціями та перемішуємо.
  6. Викладаємо тісто на поверхню, присипану борошном. Продовжуємо його замішувати.
  7. Перекладаємо тісто в пакет або обмотуємо харчовою плівкою. Відправляємо тісто в холодильник на кілька годин, а краще на ніч.
  8. Тепер готуємо формочки або малюємо потрібні картинки на аркуші паперу та вирізаємо їх.
  9. Робочу поверхню посипаємо борошном, викладаємо на неї шматочок тіста. Розкачуємо тісто рівним шаром.
  10. Прикладаємо до тіста формочки або паперові заготовки на невеликій відстані один від одного.
  11. Ніж присипаємо борошном і обережно вирізаємо тісто навколо форм, отримуючи необхідні фігури.
  12. Деко застилаємо пергаментом. Переносимо фігурки на деко, але дуже обережно, щоб не деформувати. Вони повинні бути на невеликій відстані один від одного.
  13. Випікаємо в духовці при температурі 180 градусів 6-7 хвилин (до зарум’янювання). Важливо їх не пересушити!

ГОТУЄМО З НАМИ
Імбирне печиво з глазур’ю

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Рецепт смачної пасхи
Швидка пасха
Пиріг на 8 березня
Випічка до Дня святого Валентина
Торт на День святого Валентина
Тістечка до Дня святого Валентина
Піца на День святого Валентина
Солодкі ліниві вареники з сиром
Імбирна випічка: 3 рецепти приготування
Ліниві вареники з сиром
Солодкі вареники з сиром
Випічка на Старий Новий рік
Вареники з сирною начинкою
Різдвяні калачі: 3 рецепти
Випічка на Різдво 2019: 3 ідеї

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік