Торт Медовик
Готуємо патоку, потім замішуємо тісто. Випікаємо коржі і в той же час готуємо крем. Промащуємо кожен корж кремом. Щоб дізнатися докладний рецепт торта медовик, читайте тут.
Читайте також, як приготувати торт без випікання.
Празький торт
Замішуємо тісто для празького торта, ділимо на 4 частини, розгортаємо на коржі і випікаємо в духовці. Коли коржі охолонуть, кожен просочуємо коньяком. Читайте продовження рецепта за посиланням.
Торт Наполеон
Розм’якшене вершкове масло змішуємо з борошном і невеликою кількістю солі. Поступово вливаємо пиво. Замішуємо тісто, формуємо ковбаску і ділимо на рівні частини. Розкачуємо і обсмажуємо кожен корж на сковороді. Потім готуємо заварний крем і формуємо торт Наполеон. Повний рецепт читайте тут.