5 бісквітних тортів на будь-який смак

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиДень народження
Торти на основі бісквітів — це ніжна текстура та м'який смак. Бісквіти можна додатково просочити сиропом, щоб десерт набув не тільки особливого смаку, але і неповторного аромату. Пропонуємо 5 рецептів бісквітних тортів на будь-який смак: від простого шоколадного до екзотичного, з тропічним просоченням
Зберегти в кулінарну книгу

Сирно-ананасовий торт

Готуємо бісквітне тісто: яйця поділяємо на жовтки і білки. Білки ставимо в холодильник. Жовтки збиваємо з 0,5 ст. цукру (на водяній бані) до стану білої маси. Борошно, розпушувач і какао-порошок просіюємо в одну ємність. Читайте рецепт повністю за посиланням.

Шоколадний торт Альгамбра

шоколадный торт

Форму для випічки вистилаємо пергаментом. На дно форми викладаємо шар ганаша, на нього — корж, потім знову ганаш, корж і т.д. Злегка придавлюємо коржі після укладання, щоб ганаш потрапив і на бічні сторони торта. Відправляємо торт на кілька годин в холодильник. Щоб дізнатися рецепт торта повністю, читайте тут.

Торт «Червоний оксамит»

красный бархат

Змішуємо яйця, цукор, какао, розпушувач, соду, сіль. Потім вливаємо вершки і перемішуємо до однорідної консистенції. Всипаємо порціями просіяне борошно і знову перемішуємо. В окремій каструлі змішуємо молоко з лимонним соком і нагріваємо, поки молоко не згорнеться. Продовження рецепта читайте тут.

Банановий торт з тропічної просоченням

Розморожені банани розминаємо в пюре, додаємо в тісто. Також підмішуємо решту суху суміш, додаємо погашену в молоці соду, перемішуємо. Роз’ємні форми застилає пергаментом, боки змащуємо вершковим маслом і присипаємо борошном. Викладаємо тісто в форми і запікаємо 1 годину при температурі 170 ° С. Готовим бісквітним коржам даємо охолонути у формі, потім дістаємо і залишаємо на 1 годину при кімнатній температурі. Повністю рецепт ви можете прочитати за посиланням.

Шварцвальдский торт

Відокремлюємо жовтки від білків. Білки збиваємо з дрібкою солі в круту піну. Жовтки збиваємо з цукром. Змішуємо всі сухі інгредієнти. В розтерті жовтки додаємо білки (2/3 від загальної маси) і починаємо невеликими порціями всипати борошно. Втручаємося інші білки. Продовження рецепта читайте тут.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сирники без борошна та яєць
Домашній маскарпоне зі сметани
Імбирне печиво
Бананові панкейки
Новорічний настрій: 5 оригінальних страв з мандаринами
Найкраще поєднання: 5 рецептів бананово-шоколадних десертів
Любов француженок: 5 рецептів тортів-суфле
Соковиті пироги: ТОП-3 рецепти
Торт Бите скло з бісквітом
Пончики з начинкою із Nutella
Швидкі десерти на Новий рік 2019
Відривний пиріг: 3 рецепти приготування
Пончики Карнавал
Штоллен з марципаном
5 рецептів ароматного кексу

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт волшебного чая, рецепт приготовления волшебного чая, как приготовить волшебный чай, состав волшебного чая, как приготовить волшебный чай
Рецепт чарівного чаю
рецепты канапе на новый год, как приготовить канапе на новый год, новогодние рецепты канапе, канапе с ананасом курицей и апельсинами, блинные канапе с муссом из семги, канапе с брынзой и огурцом, канапе с креветками, канапе с яйцом и семгой
Канапе — рецепти на Новий рік