5 бісквітних тортів на будь-який смак

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиДень народження
Торти на основі бісквітів — це ніжна текстура та м'який смак. Бісквіти можна додатково просочити сиропом, щоб десерт набув не тільки особливого смаку, але і неповторного аромату. Пропонуємо 5 рецептів бісквітних тортів на будь-який смак: від простого шоколадного до екзотичного, з тропічним просоченням
Зберегти в кулінарну книгу

Сирно-ананасовий торт

Готуємо бісквітне тісто: яйця поділяємо на жовтки і білки. Білки ставимо в холодильник. Жовтки збиваємо з 0,5 ст. цукру (на водяній бані) до стану білої маси. Борошно, розпушувач і какао-порошок просіюємо в одну ємність. Читайте рецепт повністю за посиланням.

Шоколадний торт Альгамбра

шоколадный торт

Форму для випічки вистилаємо пергаментом. На дно форми викладаємо шар ганаша, на нього — корж, потім знову ганаш, корж і т.д. Злегка придавлюємо коржі після укладання, щоб ганаш потрапив і на бічні сторони торта. Відправляємо торт на кілька годин в холодильник. Щоб дізнатися рецепт торта повністю, читайте тут.

Торт «Червоний оксамит»

красный бархат

Змішуємо яйця, цукор, какао, розпушувач, соду, сіль. Потім вливаємо вершки і перемішуємо до однорідної консистенції. Всипаємо порціями просіяне борошно і знову перемішуємо. В окремій каструлі змішуємо молоко з лимонним соком і нагріваємо, поки молоко не згорнеться. Продовження рецепта читайте тут.

Банановий торт з тропічної просоченням

Розморожені банани розминаємо в пюре, додаємо в тісто. Також підмішуємо решту суху суміш, додаємо погашену в молоці соду, перемішуємо. Роз’ємні форми застилає пергаментом, боки змащуємо вершковим маслом і присипаємо борошном. Викладаємо тісто в форми і запікаємо 1 годину при температурі 170 ° С. Готовим бісквітним коржам даємо охолонути у формі, потім дістаємо і залишаємо на 1 годину при кімнатній температурі. Повністю рецепт ви можете прочитати за посиланням.

Шварцвальдский торт

Відокремлюємо жовтки від білків. Білки збиваємо з дрібкою солі в круту піну. Жовтки збиваємо з цукром. Змішуємо всі сухі інгредієнти. В розтерті жовтки додаємо білки (2/3 від загальної маси) і починаємо невеликими порціями всипати борошно. Втручаємося інші білки. Продовження рецепта читайте тут.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею
Що приготувати на День матері
Десерт на День матері
Торт на День матері
Рецепт смачної пасхи

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками