Сирно-ананасовий торт
Готуємо бісквітне тісто: яйця поділяємо на жовтки і білки. Білки ставимо в холодильник. Жовтки збиваємо з 0,5 ст. цукру (на водяній бані) до стану білої маси. Борошно, розпушувач і какао-порошок просіюємо в одну ємність. Читайте рецепт повністю за посиланням.
Шоколадний торт Альгамбра
Форму для випічки вистилаємо пергаментом. На дно форми викладаємо шар ганаша, на нього — корж, потім знову ганаш, корж і т.д. Злегка придавлюємо коржі після укладання, щоб ганаш потрапив і на бічні сторони торта. Відправляємо торт на кілька годин в холодильник. Щоб дізнатися рецепт торта повністю, читайте тут.
Торт «Червоний оксамит»
Змішуємо яйця, цукор, какао, розпушувач, соду, сіль. Потім вливаємо вершки і перемішуємо до однорідної консистенції. Всипаємо порціями просіяне борошно і знову перемішуємо. В окремій каструлі змішуємо молоко з лимонним соком і нагріваємо, поки молоко не згорнеться. Продовження рецепта читайте тут.
Банановий торт з тропічної просоченням
Розморожені банани розминаємо в пюре, додаємо в тісто. Також підмішуємо решту суху суміш, додаємо погашену в молоці соду, перемішуємо. Роз’ємні форми застилає пергаментом, боки змащуємо вершковим маслом і присипаємо борошном. Викладаємо тісто в форми і запікаємо 1 годину при температурі 170 ° С. Готовим бісквітним коржам даємо охолонути у формі, потім дістаємо і залишаємо на 1 годину при кімнатній температурі. Повністю рецепт ви можете прочитати за посиланням.
Шварцвальдский торт
Відокремлюємо жовтки від білків. Білки збиваємо з дрібкою солі в круту піну. Жовтки збиваємо з цукром. Змішуємо всі сухі інгредієнти. В розтерті жовтки додаємо білки (2/3 від загальної маси) і починаємо невеликими порціями всипати борошно. Втручаємося інші білки. Продовження рецепта читайте тут.