Українські вихідні: 5 страв української кухні, які вас здивують

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Перші стравиУкраїнська кухня
Борщ з карасями, перетерте сало, холодець з індички — звучить круто? Пропонуємо 5 рецептів звичайних українських страв, які вас точно здивують
Зберегти в кулінарну книгу

Борщ зі смаженими карасями

борщ с карасями

  • Карась – 1 шт
  • Капуста – 200 г
  • Картопля – 3 шт
  • Буряк – 1 шт

Спочатку обробляємо рибу – чистимо, потрошимо і карбуємо. Щоб дізнатися, що таке карбування, а також рецепт борщу повністю, читайте тут.

Український снікерс: рецепт меленого сала

молотое сало на хлеб

  • Сало – 500 г
  • Часник – 2 зубчики

Сало разом з часником пропускаємо через м’ясорубку двічі. Додаємо сіль, перець і все перемішуємо. Прочитати весь рецепт ви можете тут.

Холодець з індички з білим вином

рецепт c видео Холодца из индейки, рецепт приготовления Холодца из индейки с видео, как приготовить Холодец из индейки рецепт с видео, состав Холодца из индейки, как приготовить Холодец из индейки

Розрубуємо індичим каркас на частини. Відправляємо в каструлю разом з м’ясом, попередньо запеченим на каркасі. Заливаємо водою. Додаємо цибулю, нарізану великими шматками, морква і селера, а також сіль, запашний перець, гвоздику і лавровий лист.

Доводимо до кипіння під кришкою, потім знімаємо кришку і варимо на малому вогні 4 ч., Знімаючи піну. Читайте, як приготувати дієтичний холодець.

Запорізький капустняк

капустняк по-запорожски

  • Свинина – 400 г
  • Капуста квашена – 600 г
  • Картопля – 400 г
  • Пшоно – 2 ст.л.
  • Морква – 1 шт

Свинину відварюємо, капусту віджимають і тушкуємо до напівготовності, додавши жир і бульйон. Коріння і цибулю нарізаємо соломкою і злегка обсмажити на олії. Сало пропускаємо через м’ясорубку і розтираємо в ступці з дрібно нарізаною цибулею, зеленню петрушки і промитим пшоном. Продовження рецепта читайте тут.

Ніжні галушки з бринзи

рецепт галушек из брынзы, рецепт галушек из брынзы пошагово, состав галушек из брынзы, как готовить галушки из брынзы пошагово, как приготовить галушки из брынзы

  • Молоко – 100 г
  • Бринза – 50 г
  • Манна крупа – 50 г

Молоко доводимо до кипіння, тонкою цівкою всипаємо манну крупу і, постійно помішуючи, варимо до готовності (каша повинна загуснути). Знімаємо з вогню і охолоджуємо. Читайте рецепт повністю за посиланням.

Сочні гречаники з м’ясом

Гречку відварюємо і перебиваємо блендером або пропускаємо 2 рази через м’ясорубку. Цибулю чистимо, дрібно нарізаємо і смажимо на олії до золотистого. Дізнатися рецепт повністю ви можете тут.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Як приготувати крабові палички в домашніх умовах
Прикрашаємо ялинку: смачні ідеї
10 несподіваних порад приготування курки
Меню на Новий рік у стилі 90-х
Зимове меню: 5 рецептів страв, що зігрівають
Як прикрасити новорічний стіл 2019 — кращі ідеї
Що приготувати з заморожених овочів: ТОП-5 оригінальних рецептів
Вегетаріанське меню на Новий рік 2019
Бюджетне меню для новорічного столу 2019
Салати: 5 класичних рецептів
Меню на Новий рік 2019: що приготувати для дітей
Що приготувати із хека: 5 рецептів
Як прикрасити торт: 5 оригінальних ідей
Різдвяний піст 2018: календар харчування
Що повинно бути на столі на Новий рік 2019

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт гранатового браслета с говядиной, рецепт приготовления гранатового браслета с говядиной, как приготовить гранатовый браслет с говядиной, состав гранатового браслета с говядиной, как приготовить гранатовый браслет с говядиной
Гранатовий браслет: 5 варіацій салату
быстрые закуски на новый год 2019, рецепты быстрых закусок на новый год, рецепты быстрых закусок, новогодние быстрые закуски,тарталетки с ананасами и сыром, канапе с брынзой, жареные креветки по чесночным соусом, рулетики из лаваша и крекеры с авокадо и помидорами
Швидкі закуски на Новий рік 2019