Українські вихідні: 5 страв української кухні, які вас здивують

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Перші стравиУкраїнська кухня
Борщ з карасями, перетерте сало, холодець з індички — звучить круто? Пропонуємо 5 рецептів звичайних українських страв, які вас точно здивують
Зберегти в кулінарну книгу

Борщ зі смаженими карасями

борщ с карасями

  • Карась – 1 шт
  • Капуста – 200 г
  • Картопля – 3 шт
  • Буряк – 1 шт

Спочатку обробляємо рибу – чистимо, потрошимо і карбуємо. Щоб дізнатися, що таке карбування, а також рецепт борщу повністю, читайте тут.

Український снікерс: рецепт меленого сала

молотое сало на хлеб

  • Сало – 500 г
  • Часник – 2 зубчики

Сало разом з часником пропускаємо через м’ясорубку двічі. Додаємо сіль, перець і все перемішуємо. Прочитати весь рецепт ви можете тут.

Холодець з індички з білим вином

рецепт c видео Холодца из индейки, рецепт приготовления Холодца из индейки с видео, как приготовить Холодец из индейки рецепт с видео, состав Холодца из индейки, как приготовить Холодец из индейки

Розрубуємо індичим каркас на частини. Відправляємо в каструлю разом з м’ясом, попередньо запеченим на каркасі. Заливаємо водою. Додаємо цибулю, нарізану великими шматками, морква і селера, а також сіль, запашний перець, гвоздику і лавровий лист.

Доводимо до кипіння під кришкою, потім знімаємо кришку і варимо на малому вогні 4 ч., Знімаючи піну. Читайте, як приготувати дієтичний холодець.

Запорізький капустняк

капустняк по-запорожски

  • Свинина – 400 г
  • Капуста квашена – 600 г
  • Картопля – 400 г
  • Пшоно – 2 ст.л.
  • Морква – 1 шт

Свинину відварюємо, капусту віджимають і тушкуємо до напівготовності, додавши жир і бульйон. Коріння і цибулю нарізаємо соломкою і злегка обсмажити на олії. Сало пропускаємо через м’ясорубку і розтираємо в ступці з дрібно нарізаною цибулею, зеленню петрушки і промитим пшоном. Продовження рецепта читайте тут.

Ніжні галушки з бринзи

рецепт галушек из брынзы, рецепт галушек из брынзы пошагово, состав галушек из брынзы, как готовить галушки из брынзы пошагово, как приготовить галушки из брынзы

  • Молоко – 100 г
  • Бринза – 50 г
  • Манна крупа – 50 г

Молоко доводимо до кипіння, тонкою цівкою всипаємо манну крупу і, постійно помішуючи, варимо до готовності (каша повинна загуснути). Знімаємо з вогню і охолоджуємо. Читайте рецепт повністю за посиланням.

Сочні гречаники з м’ясом

Гречку відварюємо і перебиваємо блендером або пропускаємо 2 рази через м’ясорубку. Цибулю чистимо, дрібно нарізаємо і смажимо на олії до золотистого. Дізнатися рецепт повністю ви можете тут.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вечеря на 8 березня
Що приготувати пісне
Пісні салати
Пісні святкові страви
Смачні пісні страви
Меню на 8 березня
Меню на Великий піст
Сніданок на 8 березня
Рецепти млинців на Масляну
Млинці без яєць
Меню на Масляну
Тісто для млинців на молоці
Як приготувати смачні млинці
Сніданок на День закоханих
Що приготувати на День святого Валентина

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік