Дзеркальна глазур: майстер-клас від Лізи Глинської

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Дзеркальна глазур — ефектна і модна фішка, якої прийнято прикрашати найвишуканіші кондитерські творіння. Вчимося готувати дзеркальну глазур з шоколадом разом з Лізою Глинської
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вода85 мл
Цукор150 г
Глюкоза150 г
Желатин10 г
Згущене молоко100 г
Чорний шоколад до 70%150 г
Харчовий барвник за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати дзеркальну глазур

Замочуємо желатин: листовий — в крижаній воді будь-якого обсягу, порошковий — в воді кімнатної температури і в пропорціях 1: 5, тобто на 10 г желатину беремо 50 мл води. Залишаємо на 15 хвилин.

зеркальная глазурь шаг 1

зеркальная глазурь шаг 2

зеркальная глазурь шаг 3

З’єднуємо в чаші занурювального блендера шоколад, згущене молоко, желатин і харчовий барвник (можна використовувати як сухий, так і рідкий)

Шоколад для приготування дзеркальної глазурі потрібно брати до 70%. Якщо більше, в глазурі буде більше масла, яке робить її більш матовою

Читайте також: Бите скло — рецепт торта

 зеркальная глазурь шаг 4

зеркальная глазурь шаг 5

Доводимо до кипіння суміш цукру, води і глюкози. Чекаємо, поки розчиниться цукор і відразу знімаємо сироп з вогню

Якщо за рецептом потрібно всього 20-40 г глюкози, то її можна замінити медом з максимально делікатним смаком, — наприклад, липовим

зеркальная глазурь шаг 6

Вливаємо гарячий сироп в суміш шоколаду, згущеного молока та желатину

зеркальная глазурь шаг 7

зеркальная глазурь шаг 8

Перебиваємо суміш занурювальним блендером до отримання однорідної маси

Замість блендера можна використовувати міксер — він наситить глазур бульбашками повітря. Тому, збиваючи глазур, намагайтеся не піднімати блендер, щоб не потрапило повітря

 зеркальная глазурь шаг 9

Накриваємо глазур харчовою плівкою так, щоб вона впритул стосувалася поверхні. Ставимо глазур в холодильник на добу.

Дзеркальна глазур готова! Перед тим, як використовувати її в десертах, прогрійте глазур до 36 ° С (температура тіла) і знову перебейте занурювальним блендером.

лиза глинская

Дякуємо за рецепт Єлизаветі Глинській

Читайте також: Шоколадні профітролі від Лізи Глинської (фоторецепт)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Перекуси в школу
Як приготувати морозиво вдома
Рецепти млинців на Масляну
Млинці без яєць
Тісто для млинців на молоці
Цікаві страви на Старий Новий рік
Тісто для вареників на кефірі
Щедра кутя: 3 рецепти
Страви на Старий Новий рік
Післясвяткове розвантаження: ТОП-5 легких страв
Обряди та ворожіння по їжі на Старий Новий рік
Вареники з сюрпризом — традиційне ворожіння на Старий Новий рік
Ворожіння на судженого на Різдво 2019
Новорічні страви з ананасом: 5 рецептів
Як приготувати крабові палички в домашніх умовах


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками