Куряча грудка, запечена з броколі
Інгредієнти:
- курка – 1 філе;
- броколі – 300 г;
- імбир – 15 г;
- йогурт – 150 мл;
- перець чилі – 0,5 шт.;
- лимонний сік – 2 ст. л.;
- соєвий соус – 1 ст. л.;
- петрушка, кріп – за смаком;
- сіль, перець – за смаком.
Спосіб приготування
Для маринаду змішуємо натертий імбир, дрібно нарізаний перець чилі, соєвий соус, лимонний сік, цукор, сіль і перець. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.
Сирний десерт
Інгредієнти:
- йогурт – 250 мл;
- молоко – 125 мл;
- знежирений кисломолочний сир – 250 г;
- желатин – 25 г;
- ванілін – 0,5 ч. л.;
- какао – 1 ст. л.;
- мед – за смаком.
Спосіб приготування
Желатин попередньо замочуємо в молоці, а потім підігріваємо масу на водяній бані, поки желатин не розчиниться. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.
Дієтичні сирники з яблуком
Складові
- Кисломолочний сир – 200 г;
- Яйця – 1 шт.;
- Мед – 2 ст. л.;
- Яблуко – 1 шт.;
- Кукурудзяне борошно – 5 ст. л.;
- Розпушувач – 1 ч. л.
Продовження рецепта – тут.
Запіканка сирна з цукатами і грушею
Складові:
- Сир кисломолочний – 600 г;
- Борошно – 70 г;
- Манна крупа – 70 г;
- Яйце – 2 шт .;
- Цукор – 50 г;
- Ванільний цукор – 10 г;
- Сметана – 100 г;
- Груша – 100 г;
- Цукати: ананас, персик, курага, родзинки – 150 г;
- Вершкове масло – 100 г;
- Гілочка м’яти – 1 шт.
Спосіб приготування:
- Розтоплюємо вершкове масло.
- Грушу очищаємо від шкірки і насіння, нарізаємо тоненькими скибочками.
- Розтираємо сир ложкою, додаємо в нього яйця, манну крупу, сметану, звичайний і ванільний цукор, розтоплене вершкове масло і дрібно нарізані цукати, а потім все ретельно перемішуємо.
- Форму для випікання застилаємо пергаментом, змащуємо його вершковим маслом і викладаємо підготовлену сирну масу, а зверху на ній розміщуємо скибочки груші.
- Випікаємо запіканку 40-45 хвилин в духовці при температурі 180 ° С.
- Готову запіканку нарізаємо шматочками, викладаємо на тарілку, прикрашаємо цукатами і гілочкою ароматної м’яти.
Грибний суп-пюре в хлібі
Складові:
- Печериці – 300 г;
- Цибуля ріпчаста – 1 шт .;
- Суміш заморожених овочів (зелений горошок, цукіні, морква, гриби) – 300 г;
- Вершки – 500 мл;
- Вершкове масло – 30 г;
- Чорний хліб – 0,5 шт .;
- Сіль за смаком;
- Перець – за смаком
Як приготувати грибний суп-пюре в хлібі – тут.