Післясвяткове розвантаження: ТОП-5 легких страв

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Дієтичні рецепти
Добірка легких страв, які так необхідні після святкового застілля
Зберегти в кулінарну книгу

Куряча грудка, запечена з броколі

Інгредієнти:

  • курка – 1 філе;
  • броколі – 300 г;
  • імбир – 15 г;
  • йогурт – 150 мл;
  • перець чилі – 0,5 шт.;
  • лимонний сік – 2 ст. л.;
  • соєвий соус – 1 ст. л.;
  • петрушка, кріп – за смаком;
  • сіль, перець – за смаком.

Спосіб приготування

Для маринаду змішуємо натертий імбир, дрібно нарізаний перець чилі, соєвий соус, лимонний сік, цукор, сіль і перець. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.


Сирний десерт

Інгредієнти:

  • йогурт – 250 мл;
  • молоко – 125 мл;
  • знежирений кисломолочний сир – 250 г;
  • желатин – 25 г;
  • ванілін – 0,5 ч. л.;
  • какао – 1 ст. л.;
  • мед – за смаком.

Спосіб приготування

Желатин попередньо замочуємо в молоці, а потім підігріваємо масу на водяній бані, поки желатин не розчиниться. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.


Дієтичні сирники з яблуком

Складові

  • Кисломолочний сир – 200 г;
  • Яйця – 1 шт.;
  • Мед – 2 ст. л.;
  • Яблуко – 1 шт.;
  • Кукурудзяне борошно – 5 ст. л.;
  • Розпушувач – 1 ч. л.

Продовження рецепта – тут

Запіканка сирна з цукатами і грушею

Складові:

  • Сир кисломолочний – 600 г;
  • Борошно – 70 г;
  • Манна крупа – 70 г;
  • Яйце – 2 шт .;
  • Цукор – 50 г;
  • Ванільний цукор – 10 г;
  • Сметана – 100 г;
  • Груша – 100 г;
  • Цукати: ананас, персик, курага, родзинки – 150 г;
  • Вершкове масло – 100 г;
  • Гілочка м’яти – 1 шт.

Спосіб приготування:

  1. Розтоплюємо вершкове масло.
  2. Грушу очищаємо від шкірки і насіння, нарізаємо тоненькими скибочками.
  3. Розтираємо сир ложкою, додаємо в нього яйця, манну крупу, сметану, звичайний і ванільний цукор, розтоплене вершкове масло і дрібно нарізані цукати, а потім все ретельно перемішуємо.
  4. Форму для випікання застилаємо пергаментом, змащуємо його вершковим маслом і викладаємо підготовлену сирну масу, а зверху на ній розміщуємо скибочки груші.
  5. Випікаємо запіканку 40-45 хвилин в духовці при температурі 180 ° С.
  6. Готову запіканку нарізаємо шматочками, викладаємо на тарілку, прикрашаємо цукатами і гілочкою ароматної м’яти.

Грибний суп-пюре в хлібі

Складові:

  • Печериці – 300 г;
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт .;
  • Суміш заморожених овочів (зелений горошок, цукіні, морква, гриби) – 300 г;
  • Вершки – 500 мл;
  • Вершкове масло – 30 г;
  • Чорний хліб – 0,5 шт .;
  • Сіль за смаком;
  • Перець – за смаком

Як приготувати грибний суп-пюре в хлібі – тут.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Перекуси в школу
Як приготувати морозиво вдома
Рецепти млинців на Масляну
Млинці без яєць
Тісто для млинців на молоці
Цікаві страви на Старий Новий рік
Тісто для вареників на кефірі
Щедра кутя: 3 рецепти
Страви на Старий Новий рік
Обряди та ворожіння по їжі на Старий Новий рік
Вареники з сюрпризом — традиційне ворожіння на Старий Новий рік
Ворожіння на судженого на Різдво 2019
Новорічні страви з ананасом: 5 рецептів
Як приготувати крабові палички в домашніх умовах
Прикрашаємо ялинку: смачні ідеї

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками