Як приготувати грецький пиріг зі шпинатом
- Відварюємо шпинат кілька хвилин у киплячій воді або в пароварці до м’якості також кілька хвилин. Злегка віджимаємо та дрібно нарізаємо.
- У мисці змішуємо шпинат, покришену фету, подрібнені кріп і петрушку, дрібно нарізану зелену цибулю і яйця. Добре солимо та перчимо.
- Розігріваємо духовку до 180 градусів.
- Оливковою олією змащуємо форму для випічки 20х20 см.
- Змащуємо лист тіста оливковою олією і викладаємо у форму. Повторюємо, щоб вийшло 6 шарів.
- Викладаємо начинку зверху на тісто і розрівнюємо.
- Кладемо ще 6 шарів тіста, змащуючи їх оливковою олією.
- Випікаємо пиріг до готовності і золотистого кольору 30-40 хвилин.
ГОТУЄМО З НАМИ
Тіропіта: рецепт