Класичні деруни рецепт приготування з фото

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ВегетаріанствоУкраїнська кухня
Рецепт класичних дерунів розповідає і показує шеф-кухар Олександр Мальцев
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яйце1 шт
Борошно20 г
Олія50 мл
Сметана 20%30 мл
Картопля300 г
Цибуля30 г
Білий мелений перець5 г
Сіль за смаком
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування дерунів

  1. Картоплю і цибулю очистіть і натріть на дрібній тертці.
  2. Додайте яйця і борошно і добре перемішайте масу.
  3. Посоліть і поперчіть тісто на смак.
  4. Розігрійте в сковороді 2-3 ст. ложки рослинної олії. Викладайте деруни на сковорідку в формі оладок.
  5. Подавайте деруни теплими, із сметаною або овочевим асорті.

Детальний опис приготування дерунів:

как приготовить деруны пошагово шаг 1

Продукти, які потрібні для приготування дерунів: картопля, цибуля, яйце, борошно

как приготовить деруны пошагово шаг 2

как приготовить деруны пошагово шаг 3
1. Натираємо на дрібній терці картоплю та цибулю

Картоплю краще брати жовтого кольору

как приготовить деруны пошагово шаг 4

2. Змішуємо

как приготовить деруны пошагово шаг 6

3. Додаємо інші інгредієнти (яйця, борошно, перець, сіль, сметану) та перемішуємо

В картопляну масу можна додати гриби, копчене сало, болгарський перець, помідор, часник або тушковану капусту. Якщо додати тертий гарбуз, вийдуть деруни двох кольорів

как приготовить деруны пошагово шаг 7

как приготовить деруны пошагово шаг 8

4. Викладаємо невеличкі порції картопляної маси в розігріту олію та обсмажуємо з двох сторін до золотавої скоринки

Якщо є вибір між чугунною та тефлоновою пательнею – обирайте чугунну. Вона рівномірно прогрівається та дає хрустку скоринку

как приготовить деруны пошагово шаг 9

5. Готові деруни викладаємо на тарілку

как приготовить деруны

Деруни за класичним рецептом готові!

Дякуємо за рецепт шеф-кухарю Олександру Мальцеву

Автор – Юлія Скульбачевська

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Яйца Бенедикт (Все буде добре)
Запечена картопля з грибами
Гарбузова каша на молоці
Риба, запечена з гарбузом
Паста Папарделле з білими грибами: покрокове приготування страви
Грибні котлети
Мамалига на молоці з бринзою
Фаршировані кальмари
Мамалига з бринзою та шкварками
Овочева лазанья
Галушки з грибами, запечені в сметані (фоторецепт)
Лазанья: 5 рецептів приготування
Лазанья (фоторецепт)
Як приготувати лазанью з лаваша
Як приготувати фарширований перець

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)
зефир рецепт, рецепт зефира, как приготовить зефир в домашних условиях, рецепт яблочного зефира, рецепт сливовового зефира, как приготовить клюквенный зефир
Як приготувати зефір: 3 рецепти