Сирна полента з грибами від Ектора Хіменес-Браво

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Італійська кухня
Читайте, як приготувати поленту з сиром і грибами в рецепті від Ектора Хіменес-Браво!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Кукурудзяна крупа1.50 стакан
Білі свіжі гриби300 г
Твердий сир100 г
Цибуля3 шт
Часник2 зубчик
Вершки200 мл
Овочевий бульйон1000 мл
Оливкова олія120 мл
Базилік за смаком
Орегано за смаком
Суміш перців за смаком
Сіль за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати поленту з грибами

Цибулю дрібно нарізаємо. На великому вогні розігріваємо каструлю і наливаємо в неї оливкову олію, в неї викладаємо цибулю і подрібнений часник.

Коли цибуля підсмажиться, додаємо частину грибів, нарізаних великими шматочками. Перемішуємо і вливаємо бульйон.

Додаємо подрібнений базилік, даємо страві трохи покипіти і додаємо подрібнений орегано. Перчимо і солимо.

У бульйон всипаємо кукурудзяну крупу, зменшуємо вогонь і варимо, постійно помішуючи, до м’якості. В кінці додаємо вершки. Перемішуємо і всипаємо сир, натертий на великій тертці. Перемішуємо.

Замість вершків у поленту можна додати молоко.

Кашу викладаємо на тарілку, зверху кладемо попередньо обсмажену частину грибів. Прикрашаємо поленту цілими листочками базиліку і цедрою лимона.

Читайте також: Спаржа з рисом

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Паста болоньєзе з сиром
Соте з баклажанів (Майстер Шеф)
Смажена картопля з цибулею
Як приготувати тунець: 3 способи
Картопля з грибами
Як приготувати лазанью з рибою та шпинатом
Картопля в горщиках
Смажена картопля
Ніжні карасі в сметані з грибами (фоторецепт)
Курячі грудки, фаршировані абрикосами (фоторецепт)
Курка в абрикосах (відеорецепт)
Тушкована картопля з м’ясом
Паста Болоньєзе з болгарським перцем
Рецепт плову з яловичиною
Картопля по-селянськи в мультиварці

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму