Святкова курка, запечена на мангалі

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ПікнікПікнік
Якщо насувається свято, відзначати його краще у великій компанії на природі. Тут то і стане в нагоді знати, як запекти цілу курку на мангалі, щоб усім дісталося по шматочку соковитого і ніжного курячого м'яса
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Курка1 шт
Лимон3 шт
Головка часнику1 шт
Сушений розмарин1 ст.л.
Сушений чебрець1 ст.л.
Кетчуп400 г
Соєвий соус50 мл
Гірчиця2 ч.л.
Крохмаль1 ч.л.
Лавровий лист1 ст.л.
Олія100 г
Сільза смаком
Перецьза смаком
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Медальйони з телятини з овочами гриль в лимонному маринаді

Як запекти на мангалі цілу курку

  1. Курку натираємо крупною сіллю і залишаємо від 2 до 8 годин.
  2. Знімаємо сіль і вирізаємо у курки хребет.
  3. Розмарин, лавровий лист, чебрець, лимонну цедру та давлений часник розтираємо з олією та натираємо курку.
  4. Викладаємо на одноразову деко з алюмінію нарізаний кружками лимон, на лимон – курку грудинкою вгору.
  5. Загортаємо деко в фольгу та поміщаємо на мангал.

    Час запікання залежить від ваги курки: щоб вона присмажився, потрібно по 20 хвилин на кожні півкіло м’яса

  6. Коли курка буде готова, знімаємо фольгу та знову ставимо її на мангал, щоб вона підрум’янилася.

В цей час змішуємо гострий кетчуп, соєвий соус, гірчицю, чорний перець і трохи крохмалю. Змащуємо соусом курку з двох сторін і запікаємо ще пару хвилин.

Читайте також: 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Запечена молода картопля (Все буде добре – відеорецепт)
Рецепт плову зі свининою
Реберця, томлені у вишневому соку: відео рецепт приготування
Свинина в маринаді з порічки
Свинячі ребра з вишневим соусом від Ектора Хіменеса-Браво (Все буде добре) (відео)
Картопля по-селянськи: простий рецепт
Спаржа з рисом
Курячий мус з кабачками (Все буде добре, відеорецепт)
Соте із кабачків (Все буде добре, відеорецепт)
Бурані із курки зі спаржевою квасолею (фоторецепт)
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Галушки з бринзи
Гречаники з м’ясом
Вареники з вишнею
Кабачковий торт
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Как приготовить варенье из черной смородины - пошаговый рецепт с фото от победителя кулинарного шоу «МастерШеф-5» Евгения Клопотенко
Варення з чорної смородини з перцем від Євгена Клопотенко (фото)
шоколадный торт с вишней, шоколадный торт с вишней рецепт, шоколадный торт с вишней рецепт приготовления, как приготовить шоколадный торт с вишней, состав шоколадного торта с вишней
Шоколадний торт з вишнею