ГОТУЄМО З НАМИ
Медальйони з телятини з овочами гриль в лимонному маринаді
Як запекти на мангалі цілу курку
- Курку натираємо крупною сіллю і залишаємо від 2 до 8 годин.
- Знімаємо сіль і вирізаємо у курки хребет.
- Розмарин, лавровий лист, чебрець, лимонну цедру та давлений часник розтираємо з олією та натираємо курку.
- Викладаємо на одноразову деко з алюмінію нарізаний кружками лимон, на лимон – курку грудинкою вгору.
- Загортаємо деко в фольгу та поміщаємо на мангал.
Час запікання залежить від ваги курки: щоб вона присмажився, потрібно по 20 хвилин на кожні півкіло м’яса
- Коли курка буде готова, знімаємо фольгу та знову ставимо її на мангал, щоб вона підрум’янилася.
В цей час змішуємо гострий кетчуп, соєвий соус, гірчицю, чорний перець і трохи крохмалю. Змащуємо соусом курку з двох сторін і запікаємо ще пару хвилин.
Читайте також: