Яєчня в булочці з грибами (фоторецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Сніданки
Яєчня в хрусткій булочці з грибами — ідеальний варіант смачного на швидкого сніданку. Рецепт перевірений на кухні Smachno.ua
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яйце1 шт
Булочка1 шт
Цибуля0.50 шт
Гриби150 г
Сметана3 ст.л.
Перець за смаком
Зелень за смаком
Сіль за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати яєчню в булочці — покроковий рецепт з фото

Продукти для яєчні: яйце, булочка, цибуля, гриби, петрушка, сметана

1. Нарізаємо дрібним кубиком гриби та цибулю

2. Викладаємо в розігріту олію цибулю та обсмажуємо 1-2 хвилини

3. Додаємо гриби та обсмажуємо, доки з них не вийде вся рідина

4. Додаємо сметану та обсмажуємо пару хвилин. Солимо та перчимо

5. Зрізаємо верхню чатсину булочки та виймаємо мякуш


Читайте також: Булочки для бургерів


6. Викладаємо в булочку гриби, рублену зелень та розбиваємо яйце

7. Ставимо булочки на деко з пергаментом та відправляємо в розігріту до 180°С духовку. Запікаємо, доки яйця не звернуться

Яєчня в булочці готова!


Інші рецепти простих сніданків дивіться в нашій підбірці: Сніданки

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Картопля з грибами
Як приготувати лазанью з рибою та шпинатом
Картопля в горщиках
Смажена картопля
Ніжні карасі в сметані з грибами (фоторецепт)
Курячі грудки, фаршировані абрикосами (фоторецепт)
Курка в абрикосах (відеорецепт)
Тушкована картопля з м’ясом
Паста Болоньєзе з болгарським перцем
Рецепт плову з яловичиною
Картопля по-селянськи в мультиварці
Картопля в духовці з сиром
Паста карбонара з грибами
Солянка з капусти
Запіканка з молодої картоплі з яблуками (фоторецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму