Мамалига на молоці з бринзою

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі стравиМолдовська кухня
Готуємо молдовську національну страву — мамалигу! Це бюджетно і дуже смачно. Тільки готувати ми її будемо не лише на воді, як зазвичай, а на молоці.
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вода90 мл
Бринза50 г
Сіль за смаком
Молоко90 мл
Борошно кукурудзяне70 г
Сметана50 г
Додати в список покупок

Як приготувати мамалигу на молоці з бринзою

  1. Молоко з’єднуємо з водою, солимо, доводимо до кипіння, всипаємо кукурудзяну муку і варимо мамалигу.
  2. Потім досипаємо терту бринзу і ретельно розмішуємо.
  3. Готову мамалигу викладаємо на дошку, нарізаємо на порції і подаємо зі сметаною.

ГОТУЄМО З НАМИ
Мамалига з індичкою (фоторецепт)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Кращі страви з печінки
Тісто для піци: тонке, без дріжджів, пишне та на кефірі
Яйца Бенедикт (Все буде добре)
Запечена картопля з грибами
Гарбузова каша на молоці
Риба, запечена з гарбузом
Паста Папарделле з білими грибами: покрокове приготування страви
Грибні котлети
Фаршировані кальмари
Мамалига з бринзою та шкварками
Овочева лазанья
Галушки з грибами, запечені в сметані (фоторецепт)
Лазанья: 5 рецептів приготування
Лазанья (фоторецепт)
Як приготувати лазанью з лаваша

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)